Chtěl bych dát přístrojovku s otáčkoměrem místo přístrojovky s hodinma, tak se chci zeptat zda je tam už připravenej třeba konektor. Díky
edit: odstranen dotaz na olej, patri do jine casti fora / alx
Chtěl bych dát přístrojovku s otáčkoměrem místo přístrojovky s hodinma, tak se chci zeptat zda je tam už připravenej třeba konektor. Díky:palec;-)
edit: odstranen dotaz na olej, patri do jine casti fora / alx
28.01.2009 16:38 -
Re: Jde místo budíků s hodinama Dát budíky s otáčkoměrem?
Nedávno sem ji měl rozdělanou a nepamatuji si že by tam byl nějaký konektor na otáčkoměr.
Nedávno sem ji měl rozdělanou a nepamatuji si že by tam byl nějaký konektor na otáčkoměr.
28.01.2009 18:13 -
pro dotaz na olej prosim pouzij jinou sekci fora: .link. , diky
pro dotaz na olej prosim pouzij jinou sekci fora: http://www.bxclub.cz/page/kod-1300/topic-13173595.html , diky :palec
30.01.2009 14:33 -
Konektor připravenej nenmí, zapojit to lze. Někde tady bylo psáno, jak to zapojit- polarita +,-, impulzy...
Pokud máš zájem, budíky s otáčkoměrem můžu nabídnout. J.
Konektor připravenej nenmí, zapojit to lze. Někde tady bylo psáno, jak to zapojit- polarita +,-, impulzy...
Pokud máš zájem, budíky s otáčkoměrem můžu nabídnout. J.
31.01.2009 21:37 -
Zdravím všetkých BXákov, príprava na otáčkomer je len v niektorých typoch ja mám 19 TRD tam to je, ale neviem aké máš BX. Mám niekde schémy na CD, aj vytlačené,musím sa pozrieť, či je na otáčkomer Hallov,alebo indukčný snímač poprípade čítač impulzov z indukčnej cievky.Zapojiť sa to určite dá
Zdravím všetkých BXákov, príprava na otáčkomer je len v niektorých typoch ja mám 19 TRD tam to je, ale neviem aké máš BX. Mám niekde schémy na CD, aj vytlačené,musím sa pozrieť, či je na otáčkomer Hallov,alebo indukčný snímač poprípade čítač impulzov z indukčnej cievky.Zapojiť sa to určite dá
03.02.2009 09:54 -