ten interval prepousteni regulatoru je ale zavislej na stavu systemu tzn v jakym stavu jsou pistnice a brzdovej valec. tudiz jestli neco skrz toto frci do prepadu tak se interval musi zkratit. ne? me to treba maka tak nak v poho a i kdyz mam vymemenou centralku tak to prepousti tak po 15 - 20 sec.
ten interval prepousteni regulatoru je ale zavislej na stavu systemu ;-) tzn v jakym stavu jsou pistnice a brzdovej valec. tudiz jestli neco skrz toto frci do prepadu tak se interval musi zkratit. ne? me to treba maka tak nak v poho a i kdyz mam vymemenou centralku tak to prepousti tak po 15 - 20 sec.
Zdarec , bejt na tvem mistě tak novou kostku necham az bude nejhuř , cvakani neni duležite hydraulika ma jen zasičet , maximum zvedani auta je 4 min, pak už je neco v prdu a je třeba jednat ... tve auto je v pohode lepši to bejt snad nemuže......
Zdarec , bejt na tvem mistě tak novou kostku necham az bude nejhuř , cvakani neni duležite hydraulika ma jen zasičet , maximum zvedani auta je 4 min, pak už je neco v prdu a je třeba jednat ... tve auto je v pohode lepši to bejt snad nemuže......
ako si na to došiel že max je 4 min??? Zdarec , bejt na tvem mistě tak novou kostku necham az bude nejhuř , cvakani neni duležite hydraulika ma jen zasičet , maximum zvedani auta je 4 min, pak už je neco v prdu a je třeba jednat ... tve auto je v pohode lepši to bejt snad nemuže......
ako si na to došiel že max je 4 min??? :-o :-o :-o
Ja by som povedal ze auto v prvom rade nema klesnut ale budiz, kazde klesa ale zdvihat sa musi zacat hned po nastartovani a v normalnej polohe ma byt radovo v sekundach V praxi to znamena ze sadnes do auta, nastartujes, priputas sa, zapnes radio, zapnes svetla, mrknes do zrkadiel a mozes vyrazit.
Ja by som povedal ze auto v prvom rade nema klesnut ale budiz, kazde klesa :-) ale zdvihat sa musi zacat hned po nastartovani a v normalnej polohe ma byt radovo v sekundach :) V praxi to znamena ze sadnes do auta, nastartujes, priputas sa, zapnes radio, zapnes svetla, mrknes do zrkadiel a mozes vyrazit.
Ja by som povedal ze auto v prvom rade nema klesnut ale budiz, kazde klesa ale zdvihat sa musi zacat hned po nastartovani a v normalnej polohe ma byt radovo v sekundach V praxi to znamena ze sadnes do auta, nastartujes, priputas sa, zapnes radio, zapnes svetla, mrknes do zrkadiel a mozes vyrazit.
no že jo? i když to už u hodně velkého procenta našich miláčků asi pravda nebude...
no že jo? i když to už u hodně velkého procenta našich miláčků asi pravda nebude...:-((((
No ja som bol možno trochu paranoidný čo sa týkalo hydra v BX, ale vždy bolo hore do 30-40 sekúnd aj pri -15 stupňoch teploty okolia, aj keď bol interval spínania pod 10 sekúnd... a keď to bolo ináč, tak som to hneď riešil...
Ale ak to je už len na dožitie, tak to je OK : - )))...
No ja som bol možno trochu paranoidný čo sa týkalo hydra v BX, ale vždy bolo hore do 30-40 sekúnd aj pri -15 stupňoch teploty okolia, aj keď bol interval spínania pod 10 sekúnd... a keď to bolo ináč, tak som to hneď riešil...
Ale ak to je už len na dožitie, tak to je OK : - )))...
na tohle je uzasna soutez, co se poradala na srazech Aneb za jakou dobu se zvedne BX z nejnizsi do nejvyssi
na tohle je uzasna soutez, co se poradala na srazech :-) Aneb za jakou dobu se zvedne BX z nejnizsi do nejvyssi :-))))
já bych byl ještě před měsícem zaručeně poslední půl hodiny normální čas...
já bych byl ještě před měsícem zaručeně poslední:-)))) půl hodiny normální čas...:-p
v naftaku mam naliaty hydraulicky olej zo zeleznic (neviem aky, je zlty) a auto sa sprava normalne az na dvihanie. zadok dviha takmer hned po nastartovani, ale na predok cakam cca 3 minuty. aspon sa v zime zohreje motor
v naftaku mam naliaty hydraulicky olej zo zeleznic (neviem aky, je zlty) a auto sa sprava normalne az na dvihanie. zadok dviha takmer hned po nastartovani, ale na predok cakam cca 3 minuty. aspon sa v zime zohreje motor :-))))
Mám obdobný problé se zdvíháním svého kombi. Můj miláček dřív než sem jej dostal do ruk lítal po stavbě. Chtěl sem mu pomoci,ale po zjištění že jena pístnice by stála přes 5000,-kč jsem to vzdal a praktikuji podobnou věc jako breznev. Aspoň se zahřeje.
Mám obdobný problé se zdvíháním svého kombi. Můj miláček dřív než sem jej dostal do ruk lítal po stavbě. Chtěl sem mu pomoci,ale po zjištění že jena pístnice by stála přes 5000,-kč jsem to vzdal a praktikuji podobnou věc jako breznev. Aspoň se zahřeje.:-))))
ako si na to došiel že max je 4 min??? Zdarec , bejt na tvem mistě tak novou kostku necham az bude nejhuř , cvakani neni duležite hydraulika ma jen zasičet , maximum zvedani auta je 4 min, pak už je neco v prdu a je třeba jednat ... tve auto je v pohode lepši to bejt snad nemuže...... ako si na to došiel že max je 4 min??? Myslel jsem to tak že se ti auto začne zvedat za 4 min , stat na miste a čekat 4 min je věčnost tak proto max , ja tu stat 4 min s nastartovanym motorem tak mě sousedi vynesou v zubech a čert vi co ještě .
ako si na to došiel že max je 4 min??? Zdarec , bejt na tvem mistě tak novou kostku necham az bude nejhuř , cvakani neni duležite hydraulika ma jen zasičet , maximum zvedani auta je 4 min, pak už je neco v prdu a je třeba jednat ... tve auto je v pohode lepši to bejt snad nemuže...... ako si na to došiel že max je 4 min??? :-o :-o :-o Myslel jsem to tak že se ti auto začne zvedat za 4 min , stat na miste a čekat 4 min je věčnost tak proto max , ja tu stat 4 min s nastartovanym motorem tak mě sousedi vynesou v zubech a čert vi co ještě .