Já osobně si myslím,že je to fotomontáž,a zvuk je sestříhaný z F1
Ale to řazení je krutý
Na youtube koluje video,kde má kluk BX 1,8TZD,a jede mu to jak z praku.
http://cz.youtube.com/watch?v=zu0z9UWXl3g&feature=related
Já osobně si myslím,že je to fotomontáž,a zvuk je sestříhaný z F1
Ale to řazení je krutý:-))))
31.01.2009 22:22 -
Re: Je toto možné-aneb je to fake,nebo pravda?
blbost blbost blbost. sestrihany, zrychleny zabery a zvuk jasne pridany a co se tyce razeni dle meho nazoru je to v klidu takze vubec nejede. ale vsiml jsem si jak mu chudakovi dava zabrat protoze jede v servisni poloze.
blbost blbost blbost. sestrihany, zrychleny zabery a zvuk jasne pridany a co se tyce razeni dle meho nazoru je to v klidu takze vubec nejede. ale vsiml jsem si jak mu chudakovi dava zabrat protoze jede v servisni poloze.
31.01.2009 22:39 -
kdyby takhle znel naftak, zahodime 16v a kupujem naftu
ale vyhral si s tim...
P.S. nektery komenty pod videm stojej za to
kdyby takhle znel naftak, zahodime 16v a kupujem naftu :-)
ale vyhral si s tim...
P.S. nektery komenty pod videm stojej za to:-))))
02.02.2009 09:44 -
Porad jsem cekala na tu ryzi, kterou autor sliboval v nazvu vide a nic... Tak kdo je na tom hur? On, ktery vidi rejzi, nebo ti, jenz driftuji vetsinou s FWD
Porad jsem cekala na tu ryzi, kterou autor sliboval v nazvu vide a nic... Tak kdo je na tom hur? On, ktery vidi rejzi, nebo ti, jenz driftuji vetsinou s FWD:-))))
04.02.2009 16:27 -
Retarded Czech drifters & ricers
Ja nevim, jak ty, ale rice je anglicky ryze Dotycny nevi, ze "zavodnik" se rekne racer... A neni jedinej
Retarded Czech drifters & ricers
Ja nevim, jak ty, ale rice je anglicky ryze:-)))) Dotycny nevi, ze "zavodnik" se rekne racer... A neni jedinej:-))))
04.02.2009 23:07 -
rice je sice ryze, ovsem ricer je uplne neco jineho , viz .link.
rice je sice ryze, ovsem ricer je uplne neco jineho ;-), viz http://slovnik.seznam.cz/?q=ricer&lang=en_cz
05.02.2009 14:23 -
no jooo, tak pouzij jakykoliv jiny slovnik, trebaaaa .link.
no jooo, tak pouzij jakykoliv jiny slovnik, trebaaaa http://www.online-slovnik.cz/?word=ricer&x=53&y=28&translate-type=en-cz&match-type=start&ignore-diacritic=1
05.02.2009 14:53 -
Retardovaní čeští drifteři a kuchyňské nářadí na protlačování měkkého jídla na řešeto ???
Trochu mi uniká smysl
Retardovaní čeští drifteři a kuchyňské nářadí na protlačování měkkého jídla na řešeto ??? :nevim:-))))
05.02.2009 15:02 -
Mozno to je naschavl .. ryze je vo vseobecnosti oznacenie japonskych aut )
Tajomne su pochody v hlave tunera
Mozno to je naschavl .. ryze je vo vseobecnosti oznacenie japonskych aut :-)))
Tajomne su pochody v hlave tunera :-D
05.02.2009 16:04 -
no ma to asi takovy smysl jako cesti drifteri s ryzi
Ale to zadny smysl nema mit chapes? Podle me je to spatne napsany a nebo je to tajemnej vyraz "stouchadla", ktery asi dotycny povazuje za nejakou hanlivost
Ale to zadny smysl nema mit:-)))) chapes? Podle me je to spatne napsany a nebo je to tajemnej vyraz "stouchadla", ktery asi dotycny povazuje za nejakou hanlivost:-))))
05.02.2009 16:25 -