Ahoj lidi,měl bych takovej nápad-chci s vyměnit volant v BX za nějaký lepší,ten jednoramenný se mi moc nelíbí,takže bych měl 3 varianty.
1)Origo 4ramenný z BX GTi(taky nic moc,ale lepší)
2)Volant dvouramenný z ZX/AX
3)Volant dvouramenný z xantie 1 řady-ten je nejhezčí.
No,ale nevím,zda mají stejný tisícihran,a taky nevím,jestli by se vypínaly blinkry-někde jsem tady zaslechl,že by se pak nevypínaly blinkry,nevím co je na tom pravdy.
No,a poslední dotaz,pokud bych dával ten GTi volant,tak jak poznám že je v pořádku,tak aby se mi vypínaly blinkry?Díky
Ahoj lidi,měl bych takovej nápad-chci s vyměnit volant v BX za nějaký lepší,ten jednoramenný se mi moc nelíbí,takže bych měl 3 varianty.
1)Origo 4ramenný z BX GTi(taky nic moc,ale lepší)
2)Volant dvouramenný z ZX/AX
3)Volant dvouramenný z xantie 1 řady-ten je nejhezčí.
No,ale nevím,zda mají stejný tisícihran,a taky nevím,jestli by se vypínaly blinkry-někde jsem tady zaslechl,že by se pak nevypínaly blinkry,nevím co je na tom pravdy.
No,a poslední dotaz,pokud bych dával ten GTi volant,tak jak poznám že je v pořádku,tak aby se mi vypínaly blinkry?Díky
A co zkusit neco hezciho, nez co pises. 4ramennej tam jde, ja mam 3 ramennej RAID, staci jen koupit "nabu" a je to. A z tuningovych volantu je velky vyber, takze si clovek vybere.
adapter pro BX .link.
A co zkusit neco hezciho, nez co pises. 4ramennej tam jde, ja mam 3 ramennej RAID, staci jen koupit "nabu" a je to. A z tuningovych volantu je velky vyber, takze si clovek vybere.
adapter pro BX http://tuning.autodoplnky.cz/volanty-prislusenstvi/autostyle-adapter-pro-snadnou-demontaz-volantu-uni-s23737171
Osobně bych byl pro originál 4-ramenný, tuším, že yarik tu zrovna jeden prodává... Zachováš si originalitu a bude Ti vše fungovat... Vypínání blinkrů zajišťuje plastový kroužek s výběžkem v místech, kde se volant nasazuje, pokud tam ten kroužek je a má výběžek, bude Ti to vypínat...
Dvouramenný ze ZX/AX tam jde, s blinkrama nevím přesně jak to je, každopádně má menší průměr než origo, tak se bude hůř sahat na páčky, stejně tak z Xantie, ten je zase dál od sloupku, takže taky blbý dosah na páčky...
Osobně bych byl pro originál 4-ramenný, tuším, že yarik tu zrovna jeden prodává... Zachováš si originalitu a bude Ti vše fungovat... Vypínání blinkrů zajišťuje plastový kroužek s výběžkem v místech, kde se volant nasazuje, pokud tam ten kroužek je a má výběžek, bude Ti to vypínat... ;)
Dvouramenný ze ZX/AX tam jde, s blinkrama nevím přesně jak to je, každopádně má menší průměr než origo, tak se bude hůř sahat na páčky, stejně tak z Xantie, ten je zase dál od sloupku, takže taky blbý dosah na páčky... ;)
No,tak zase nechci na blbém volanu finančně vykrvácet,nový kupovat nebudu.
No,a pajatore,ten kroužek s výběžky je na volantovém hřídeli,nebo je součástí toho volantu?
Teď se mi blinkry vypínajínerad bych o toto přišel,a slyšel jsem že s instalací xantiáckého volantu bych o tuto užitečnou funkci přišel,předpokládám že ZX/AX to samé
No,tak zase nechci na blbém volanu finančně vykrvácet,nový kupovat nebudu.
No,a pajatore,ten kroužek s výběžky je na volantovém hřídeli,nebo je součástí toho volantu?
Teď se mi blinkry vypínajínerad bych o toto přišel,a slyšel jsem že s instalací xantiáckého volantu bych o tuto užitečnou funkci přišel,předpokládám že ZX/AX to samé
Ten kroužek je přidělaný na volantu... S AX/ZX volantem by mělo vypínání fungovat, zítra to zkusím a napíšu Ti, ale jak jsem říkal, tyto volanty mají menší průměr než origo...
Ten kroužek je přidělaný na volantu... ;) S AX/ZX volantem by mělo vypínání fungovat, zítra to zkusím a napíšu Ti, ale jak jsem říkal, tyto volanty mají menší průměr než origo... ;)
Pekný večer BXáci!, tak toto som skúšal nespočetne krát,vždy keď prišiel Citroen,tak som skúsil meniť volant ,mal som tam aj z XM, ale boli ďaleko páčky a ani v jednom prípade nevypínali smerovky /len s originálnym BX volantom /
Pekný večer BXáci!, tak toto som skúšal nespočetne krát,vždy keď prišiel Citroen,tak som skúsil meniť volant ,mal som tam aj z XM, ale boli ďaleko páčky a ani v jednom prípade nevypínali smerovky /len s originálnym BX volantom /
Volanty z ostatnich aut jsou hnusne, xantia ani Xm se nehodi, na toz Zx. Hnus ble.
A 4ramennej volant neni dost sportovni, nejlepsi je origo priplatkovej kozenej RAID Skvele padne a i skvele vypada. Vsechno funguje.
Volanty z ostatnich aut jsou hnusne, xantia ani Xm se nehodi, na toz Zx. Hnus ble.
A 4ramennej volant neni dost sportovni, nejlepsi je origo priplatkovej kozenej RAID:-)))) Skvele padne a i skvele vypada. Vsechno funguje.:palec
ten čo tam mam teraz daný tak už jazdime spolu 15 r. toto je asi 7me auto dobre mi sedi v ruke a nevadi mi že nevypína smerovky.je to zvyk.mam ho v profile
ten čo tam mam teraz daný tak už jazdime spolu 15 r. toto je asi 7me auto dobre mi sedi v ruke a nevadi mi že nevypína smerovky.je to zvyk.mam ho v profile :palec
.link. .link.
takže ZXový volant vyzkoušený a blinkry nevypíná, je výš než origo...
http://www.bxclub.cz/showpic.php?cc=1957566&cmain=&oid=142952322
http://www.bxclub.cz/showpic.php?cc=1957566&cmain=&oid=142950980
takže ZXový volant vyzkoušený a blinkry nevypíná, je výš než origo... ;)
Darjo tak se podívej do mého profilu. Volant ze seatu,typ nevím. Blinkry nevypínaj ale mě to neva. Takže nějaké blé je tvůj názor který máme každý.
Darjo tak se podívej do mého profilu. Volant ze seatu,typ nevím. Blinkry nevypínaj ale mě to neva. Takže nějaké blé je tvůj názor který máme každý.
Hmm,takže jestli chci vypínat,tak jedině s origo volantem,maximálně s 4ramenným s GT.
Jinak,moc by se mi líbil ten dvouraměňnák z Xa1,ale co naplat,směrovky jsou směrovky.
Jinak,díky pajatore za fotky,ten ZX volant 3rameno tam vypadá parádně,ale taky neblinkruje.
Hmm,takže jestli chci vypínat,tak jedině s origo volantem,maximálně s 4ramenným s GT.
Jinak,moc by se mi líbil ten dvouraměňnák z Xa1,ale co naplat,směrovky jsou směrovky.
Jinak,díky pajatore za fotky,ten ZX volant 3rameno tam vypadá parádně,ale taky neblinkruje.:-(
Pro safina-je to volant ze Seat Toledo I generace,moje zamilované auto,taky nevypadá zle,ale zdá se mi až moc humpoláckej,a tlustej,a velkej
Trpasliku,ten tvuj volant...mne pripada otresnej,to uz je snad i origo 1ramennak lepsi,ale je to vec nazoru.
Pro safina-je to volant ze Seat Toledo I generace,moje zamilované auto,taky nevypadá zle,ale zdá se mi až moc humpoláckej,a tlustej,a velkej:-p
Trpasliku,ten tvuj volant...mne pripada otresnej,to uz je snad i origo 1ramennak lepsi,ale je to vec nazoru.
Ono by se to blikání dalo zprovoznit, na tom ZXovým v podstatě prodloužit ten plastový výběžek tak o 2-3cm a podle mě by to fungovalo...
Ono by se to blikání dalo zprovoznit, na tom ZXovým v podstatě prodloužit ten plastový výběžek tak o 2-3cm a podle mě by to fungovalo... ;)
4 JIRaY mrkni ku me do profilu a tam uvidis jak vypada ZXackej. mas pravdu, packy jsou o neco dal jelikoz je hlubsi ale je to urcite jen na zvyku. a co se tyce blinkrovani tak to me facha v normalu ale musi se pootocit ten vypinaci prsten. tusim ale ze ZXackej mel kratsi zobacek tak jsem musel prendat ten z BX. ale jinac je plne funkcni a na toceni kvuli mensimu prumeru jsem nic nepoznal.
4 JIRaY mrkni ku me do profilu a tam uvidis jak vypada ZXackej. mas pravdu, packy jsou o neco dal jelikoz je hlubsi ale je to urcite jen na zvyku. a co se tyce blinkrovani tak to me facha v normalu ale musi se pootocit ten vypinaci prsten. tusim ale ze ZXackej mel kratsi zobacek tak jsem musel prendat ten z BX. ale jinac je plne funkcni a na toceni kvuli mensimu prumeru jsem nic nepoznal. :palec