Zdravim Vas vsetkych. Dnes som precistoval plavak v palivovej nadrzi podla rad z nejake starsej diskusie a zistil som ze tam mam po tych rokoch dost velky bordel. Plavak bolcely od nejakej podivnej hnedej mazlavej hmoty. Asi to budem potrebovat vyplachnut. Viete mi prosim poradit ako to najlepsie urobit aby som neprisiel o nervy, naftu a nedoslo k nejakemu poskodeniu. Dakujem za odpovede. BX FOREVER
Zdravim Vas vsetkych. Dnes som precistoval plavak v palivovej nadrzi podla rad z nejake starsej diskusie a zistil som ze tam mam po tych rokoch dost velky bordel. Plavak bolcely od nejakej podivnej hnedej mazlavej hmoty. Asi to budem potrebovat vyplachnut. Viete mi prosim poradit ako to najlepsie urobit aby som neprisiel o nervy, naftu a nedoslo k nejakemu poskodeniu. Dakujem za odpovede. BX FOREVER :palec
vyčerpat naftu, ven plovák a sací koš, naklonit auto na pravo, (zvednout levou stranu), Plovákovým otvorem vystříkávat techničákem a otvorem pro sací koš, odsávat špínu s benzínem. Nebo celou nádrž ven, vyber si
vyčerpat naftu, ven plovák a sací koš, naklonit auto na pravo, (zvednout levou stranu), Plovákovým otvorem vystříkávat techničákem a otvorem pro sací koš, odsávat špínu s benzínem. Nebo celou nádrž ven, vyber si :-p:-p