Prosim pěkně, kde všude drží palubka ke kastli? Potřebuju ji vypreparovat z auta. Určitě jsem to tady někde četl, ale nemůžu to zaboha najít..
Prosim pěkně, kde všude drží palubka ke kastli? Potřebuju ji vypreparovat z auta. Určitě jsem to tady někde četl, ale nemůžu to zaboha najít..
Levý a pravý roh palubky u sloupků, z boku u autorádia, dvě stojiny a od příčky za motorem pod slem, dvě matičky pak náhon tachometru a kabeláže, ovládání topení a pod volantem, zase vlevo, vpravo
Levý a pravý roh palubky u sloupků, z boku u autorádia, dvě stojiny a od příčky za motorem pod slem, dvě matičky:-p pak náhon tachometru a kabeláže, ovládání topení a pod volantem, zase vlevo, vpravo
za pol hodinu mas celu palubku so vsetkym vonku ked vies kde sahnut a to sa stym este piplas
za pol hodinu mas celu palubku so vsetkym vonku ked vies kde sahnut a to sa stym este piplas :palec
Asi tak, je to prace na pul hodinu. Uz jsem to delala asi 6x Jednou na me dokonce lidi ze sidliste volali policajty, a ti se ptali, jestli to auto jako kradu Podotykam, ze palubka uz byla venku
Asi tak, je to prace na pul hodinu. Uz jsem to delala asi 6x :-) Jednou na me dokonce lidi ze sidliste volali policajty, a ti se ptali, jestli to auto jako kradu:-)))) Podotykam, ze palubka uz byla venku:-))))
vidět a umřít, asi bych si smíchy stříknul do textilu, ty fízlové jsou fakt blbý
vidět a umřít, asi bych si smíchy stříknul do textilu, ty fízlové jsou fakt blbý
Panove to brali navysost seriozne, dokonce i TP a OP jsem musela ukazovat
Trochu mi to pripomnelo ten dil MASHe, jak si Radar posilal domu po kouskach vojensky dzip
Panove to brali navysost seriozne, dokonce i TP a OP jsem musela ukazovat :-o
Trochu mi to pripomnelo ten dil MASHe, jak si Radar posilal domu po kouskach vojensky dzip:-))))
to jsi taky tu palubku pomalu pojidala??
Kazdopadne me kontrolovali policiste kdyz jsem vymenoval kolo... prej jesli ja ty plechace nekradu
to jsi taky tu palubku pomalu pojidala?? :-))))
Kazdopadne me kontrolovali policiste kdyz jsem vymenoval kolo... prej jesli ja ty plechace nekradu :-d