mě se nejvíc líbí moje elektrony ale ani netuším, jaké mají ET - .link.
mě se nejvíc líbí moje elektrony :-)))) ale ani netuším, jaké mají ET - http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/2604392_0.JPG
PS adminom: prispevky by sa mohli dat upravoat nech nemusim furt nove posielat
fotku so mzabudol http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/1348095_5.JPG
PS adminom: prispevky by sa mohli dat upravoat nech nemusim furt nove posielat :)
kdy už to auto budeš mít hotový... jinak bez těch plechů jako by to už ani nebylo BXko...
kdy už to auto budeš mít hotový...:-)) jinak bez těch plechů jako by to už ani nebylo BXko...
ET udava kolik jsou kola zapusteny do karoserie. ET 0 znaci stred rafku (kdyz se na nej divas jakoby v rezu) a cim mensi ETcko je tak jsou kola zapustena mene do karoserie tudiz jsou vic vylezly. tzn ze kdyz mas ET treba 48 jako ja tak by byla kola zapustena do kastle takovym zpusobem ze by to byl hnus a navic by drely o podbeh. musel jsem tedy ET zmensit podlozkami tloustky 20mm abych se dostal na normalni hodnotu tudiz jsem na 28.ale jak pisou kluci tak eperimentujou i s ET 13 nebo i 10 ale nejspis uz musi vytahnout blatniky aby jim to nedrelo. ted jsem sehnal elektrony origo ny BX .link. a ty maji ET 25
ET udava kolik jsou kola zapusteny do karoserie. ET 0 znaci stred rafku (kdyz se na nej divas jakoby v rezu) a cim mensi ETcko je tak jsou kola zapustena mene do karoserie tudiz jsou vic vylezly. tzn ze kdyz mas ET treba 48 jako ja tak by byla kola zapustena do kastle takovym zpusobem ze by to byl hnus a navic by drely o podbeh. musel jsem tedy ET zmensit podlozkami tloustky 20mm abych se dostal na normalni hodnotu tudiz jsem na 28.ale jak pisou kluci tak eperimentujou i s ET 13 nebo i 10 ale nejspis uz musi vytahnout blatniky aby jim to nedrelo. ted jsem sehnal elektrony origo ny BX http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/preview/83606201_98731344649a1819d6e93c.jpg a ty maji ET 25 :-p
kdy už to auto budeš mít hotový... jinak bez těch plechů jako by to už ani nebylo BXko...
momentalne cakam na vyvarenie mensej hrdze pod palubovkou na blatnikoch...vyrvem radiator a idem lepit novu odhlucnovaciu penu...nahodit druhu/lepsiu palubovku a sezona moze zacat ...a pod kolesa pojdu este podlozky experimentalne budem niekde na ET -2 uvidime co to spravi s ramenami a co nato blatnik
momentalne cakam na vyvarenie mensej hrdze pod palubovkou na blatnikoch...vyrvem radiator a idem lepit novu odhlucnovaciu penu...nahodit druhu/lepsiu palubovku a sezona moze zacat ...a pod kolesa pojdu este podlozky experimentalne budem niekde na ET -2 uvidime co to spravi s ramenami a co nato blatnik :)
15´ J7 ET 15 a úplně v pohodě, jen při spuštění zadek opřenej o gumy, ale to neva, během jízdy v provozní poloze bez jakejkoli problémů
15´ J7 ET 15 a úplně v pohodě, jen při spuštění zadek opřenej o gumy, ale to neva, během jízdy v provozní poloze bez jakejkoli problémů:palec
takze dnes ET-2, kolesa zapadaju pri spodnej polohe ako ritka na serbel nadhera-podotykam ze zadne blatniky mam na to upravene, konecne to bxko vyzera poriadne
takze dnes ET-2, kolesa zapadaju pri spodnej polohe ako ritka na serbel nadhera-podotykam ze zadne blatniky mam na to upravene, konecne to bxko vyzera poriadne :)
me tak napadlo ze by mohhlo bejt pekny myt je striknuty perlrti. co vy na to? ale nevim jeste jakej podklad a pak jeste vybrat perlet. musim to nak nastudovat jaky to ma odstiny ale me by se to libilo. .link.
me tak napadlo ze by mohhlo bejt pekny myt je striknuty perlrti. co vy na to? ale nevim jeste jakej podklad a pak jeste vybrat perlet. musim to nak nastudovat jaky to ma odstiny ale me by se to libilo. http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/preview/83606201_98731344649a1819d6e93c.jpg
to je jasny ze opiskovat ale pak by byl cernej podklad a na to perlet a pak samo ze lak. bude to pak hazet osdtiny svetle zeleny sedivy az do fialova. juuuu to bude paradicka
ted jde vo to ze litr perleti vyjde na minimalne 1500 love a vic tak neim jesli sezenu jen ty dve decky na ty my kola
to je jasny ze opiskovat ale pak by byl cernej podklad a na to perlet a pak samo ze lak. bude to pak hazet osdtiny svetle zeleny sedivy az do fialova. juuuu to bude paradicka
ted jde vo to ze litr perleti vyjde na minimalne 1500 love a vic tak neim jesli sezenu jen ty dve decky na ty my kola:nevim