pani a dami mam problem. v zadu mi nejde ani ostrek ani stierač,keď to prepojim na kratko z drotikom tak to funguje. čo je pričina?prosim o radu
pani a dami mam problem. v zadu mi nejde ani ostrek ani stierač,keď to prepojim na kratko z drotikom tak to funguje. čo je pričina?prosim o radu
Nivim jak kde ale u mě 1.9trd je u spolujezdce pod palubovkou na boku přišroubované relátko měl jsem tam špatnej kontakt
Nivim jak kde ale u mě 1.9trd je u spolujezdce pod palubovkou na boku přišroubované relátko měl jsem tam špatnej kontakt:-)
Velmi pravděpodobná možnost je zlomení kablíků v průchodu z kastle do dveří.Hadičku jsem nejprve profouklmůže být ucpaná.Na ibize byla rozpojena,tak jsem to hledal tak,že jsem od nádobky do hadičky strkal strunu (prům-3mm)až mi u dveří vylezla a pak se našel konec již lehce.Taktéž byl zlomena v průchodu do dveří a ten konec zalezl do dutiny,že nebyl vidět.
Velmi pravděpodobná možnost je zlomení kablíků v průchodu z kastle do dveří.Hadičku jsem nejprve profouklmůže být ucpaná.Na ibize byla rozpojena,tak jsem to hledal tak,že jsem od nádobky do hadičky strkal strunu (prům-3mm)až mi u dveří vylezla a pak se našel konec již lehce.Taktéž byl zlomena v průchodu do dveří a ten konec zalezl do dutiny,že nebyl vidět.
diesel: nemyslím že je to v tom.keď dám preč prepinač a prepojím konektory drotom tak aj stierač aj ostrekovanie funguje
diesel: nemyslím že je to v tom.keď dám preč prepinač a prepojím konektory drotom tak aj stierač aj ostrekovanie funguje
kdyz uz se to tu resi, tak se taky zeptam: me se moturek od zadniho odstrikovace toci, kapalinu tam mam, sterac bezi, jenze na zadni sklo nepadne ani kapka a kapalina nemizi....
kouzlo?
kdyz uz se to tu resi, tak se taky zeptam: me se moturek od zadniho odstrikovace toci, kapalinu tam mam, sterac bezi, jenze na zadni sklo nepadne ani kapka a kapalina nemizi....
kouzlo?
2 trpaslik: v tom prípade je to snáď jasné - je to v spínači, alebo v jeho konektivite.
2 trpaslik: v tom prípade je to snáď jasné - je to v spínači, alebo v jeho konektivite.
Tak som zrejme nepochopil o prepojení akých konektorov si písal. Myslel som že na strane spínača.
Tak som zrejme nepochopil o prepojení akých konektorov si písal. Myslel som že na strane spínača.:nevim
G.O.B. zkuz odpojit hadičku od motorku a pokud ti nebude stříkat tak se podívej zda nemáš náhodou přehozené konektory a motorek netlačí ven ale do nádobky. Jedině pak už ucpaná hadička.
G.O.B. zkuz odpojit hadičku od motorku a pokud ti nebude stříkat tak se podívej zda nemáš náhodou přehozené konektory a motorek netlačí ven ale do nádobky. Jedině pak už ucpaná hadička.
trpaslik Podívej se do průchodky u pátých dveří u pantu. já měl nedávno stejný problém. Byly tam spečené dráty.Další možnost je že odděláš pravou zadní lampu měl by tam být konektor který je od káblu co vede kastlou nahoru k pantu do průchodky. Může být zaoxidovaný.
trpaslik Podívej se do průchodky u pátých dveří u pantu. já měl nedávno stejný problém. Byly tam spečené dráty.Další možnost je že odděláš pravou zadní lampu měl by tam být konektor který je od káblu co vede kastlou nahoru k pantu do průchodky. Může být zaoxidovaný.
chalani neviete co mozem mat s ostrekovaco vpredu kde mi nefunguje???moze to byt nedostatok vody do ostrekovacou???co to bude nejaka mechanicka poruch???dik za odp
chalani neviete co mozem mat s ostrekovaco vpredu kde mi nefunguje???moze to byt nedostatok vody do ostrekovacou???co to bude nejaka mechanicka poruch???dik za odp:nevim
chalani neviete co mozem mat s ostrekovaco vpredu kde mi nefunguje???moze to byt nedostatok vody do ostrekovacou???co to bude nejaka mechanicka poruch???dik za odp
no hochu, tak tobe tezko radit. ale samozrejme kdyz ti najednou prestane fungovat ostrikovac a motorek vrci tak kazdeho nejdriv napadne se podivat, kolik tam je kapaliny... jinak se to casto ucpava v miste, kde voda prochazi stredem sterace - neni tam hadicka, ale kovova trubka - kdyz sundas hadici co z nej vychazi a zkusis ostrikovac, mela by z toho strikat voda, pokud mas neco v nadobce
no hochu, tak tobe tezko radit. ale samozrejme kdyz ti najednou prestane fungovat ostrikovac a motorek vrci tak kazdeho nejdriv napadne se podivat, kolik tam je kapaliny... jinak se to casto ucpava v miste, kde voda prochazi stredem sterace - neni tam hadicka, ale kovova trubka - kdyz sundas hadici co z nej vychazi a zkusis ostrikovac, mela by z toho strikat voda, pokud mas neco v nadobce ;-)
hej já si taky nevím rady me prestal fungovat ventilator a k tomu me nejdou oba dva motorky ostrikovaní a ty draty jsou tam nejak spojeny ze???? pomozcte prosim zkousel jsem vymenit i pojistky F1 a 25 a ty jsou v poho ale porad to nejde fakt Help!Help!Help!Help!Help!Help!
hej já si taky nevím rady me prestal fungovat ventilator a k tomu me nejdou oba dva motorky ostrikovaní a ty draty jsou tam nejak spojeny ze???? pomozcte prosim zkousel jsem vymenit i pojistky F1 a 25 a ty jsou v poho ale porad to nejde fakt Help!Help!Help!Help!Help!Help!:-((((:-((((:-((((