Tak jsem opravil dobu začátku, přijíždět můžete od 15:00 hodin, nejspíš je to už poslední změna
Tak jsem opravil dobu začátku, přijíždět můžete od 15:00 hodin, nejspíš je to už poslední změna ;-)
nekdy me to seje ze se nechtic trefim k pravde. takze pokud to chapu sraz je v 15 hod u restaurace na parkovisti ju?
nekdy me to seje ze se nechtic trefim k pravde. takze pokud to chapu sraz je v 15 hod u restaurace na parkovisti ju?
tak nějak kdo už byl, tak může dorazit prakticky kdykoliv po třetí, já, jelikož pojedu z Ústí a ještě po cestě budu nabírat děti, tak netuším, jestli dorazím přesně ve tři, dám sem pro jistotu mapku parkoviště není přímo u vinárny, ale cca 300 metrů před
tak nějak;-) kdo už byl, tak může dorazit prakticky kdykoliv po třetí, já, jelikož pojedu z Ústí a ještě po cestě budu nabírat děti, tak netuším, jestli dorazím přesně ve tři, dám sem pro jistotu mapku:-p parkoviště není přímo u vinárny, ale cca 300 metrů před
tak mapka je tady - .link.
bude nás sice málinko, ale stejně plánuju menší spanilku po městě
tak mapka je tady - http://manzel.atlasweb.cz/mapka.jpg
bude nás sice málinko, ale stejně plánuju menší spanilku po městě :-p
Jinak oficiální začátek je 17:00 dřív to nestíhám, díky rodinným povinnostem, ale na hlavním Třebíčském náměstí budou zítra od 15:00 motorky(motosraz) a na podzámecké Nivě taktež od 15:00 historický šerm a koně(tam musím jít s dětmi) takže nuda v Třebíči zítra rozhodně nehrozí.
Jinak oficiální začátek je 17:00 dřív to nestíhám, díky rodinným povinnostem, ale na hlavním Třebíčském náměstí budou zítra od 15:00 motorky(motosraz) a na podzámecké Nivě taktež od 15:00 historický šerm a koně(tam musím jít s dětmi) takže nuda v Třebíči zítra rozhodně nehrozí.:palec
dall: Hrozně se omlouvám. Sháněl jsem info o minisrazu a moc se těšil,že potkám takové šílence a zblázněné lidi do těchto aut. S lítostí se musím omluvi. Z finančních důvodů jsem káru musel dát do depozitu. Přeji vám zdařilou akci. Příště snad!!
dall: Hrozně se omlouvám. Sháněl jsem info o minisrazu a moc se těšil,že potkám takové šílence a zblázněné lidi do těchto aut. S lítostí se musím omluvi. Z finančních důvodů jsem káru musel dát do depozitu. Přeji vám zdařilou akci. Příště snad!!:palec