Zdravím všechny..Nějak se mi moc ztrácí lhm a koukal sem,že brzdový válec(v motorovém prostoru) je celý od LHM..Kudy by to mohlo jít ven??Ono to není vidět..Je celý od LHM..Jde to lehce vyměnit??Kde se oddělává a kolik trubek..Díky za spolupráci..Je to 1.7 TZD Turbo
Zdravím všechny..Nějak se mi moc ztrácí lhm a koukal sem,že brzdový válec(v motorovém prostoru) je celý od LHM..Kudy by to mohlo jít ven??Ono to není vidět..Je celý od LHM..Jde to lehce vyměnit??Kde se oddělává a kolik trubek..Díky za spolupráci..Je to 1.7 TZD Turbo:nevim
02.05.2009 23:42 -
Re: Protíká zřejmě brzdový pedál
zrejme prepadova vrchna hadicka preraza, zhodit odmastit poriadne stiahnut eska paskami a frcis dalej mal som to iste, z brzdoveho valca dole az na napravnicu a potom kade tade a teraz uz daky ten rok sucho jak na sahare
zrejme prepadova vrchna hadicka preraza, zhodit odmastit poriadne stiahnut eska paskami a frcis dalej mal som to iste, z brzdoveho valca dole az na napravnicu a potom kade tade a teraz uz daky ten rok sucho jak na sahare
03.05.2009 18:16 -
Re: Protíká zřejmě brzdový pedál
Jedna z možností je tá, ktorú načrtol tomass, alebo netesní jedna zo 4 trubiek (pod každou je gumové tesnenie-možno bude stačiť dotiahnuť trubky), alebo netesní samotný valec - tam je tiež O-krúžok, ktorý ale keby si chel vymeniť, musel by si valec zdemontovať. Krúžok sa dá kúpiť klasicky podľa rozmeru. ale to je až posledný variant
Jedna z možností je tá, ktorú načrtol tomass, alebo netesní jedna zo 4 trubiek (pod každou je gumové tesnenie-možno bude stačiť dotiahnuť trubky), alebo netesní samotný valec - tam je tiež O-krúžok, ktorý ale keby si chel vymeniť, musel by si valec zdemontovať. Krúžok sa dá kúpiť klasicky podľa rozmeru. ale to je až posledný variant:-p