To Ota: Není ten tvůj Sport z vesničky nedaleko Lons le Saunier? Jel jsem tam minulý rok a takové tam stálo na prodej...
To Ota: Není ten tvůj Sport z vesničky nedaleko Lons le Saunier? Jel jsem tam minulý rok a takové tam stálo na prodej...
Je odněkud z Clermontu, ale přes Lons jezdím docela pravidelně... víš ještě kde to bylo?
Je odněkud z Clermontu, ale přes Lons jezdím docela pravidelně... víš ještě kde to bylo?
Čéče, nemůžu su vzpomenout přesně, ale někde mezi Salins a Lonsem. Byla to nějaká vesnice, stálo u silnice po levé straně směrem od Salinsu. Také šedá metla.
Kolik jsi za to dal? Také jsem svého času chtěl Sporta, myslel jsem, že bych věci z něj dal na GTi. Nu, ale už asi ne....
Čéče, nemůžu su vzpomenout přesně, ale někde mezi Salins a Lonsem. Byla to nějaká vesnice, stálo u silnice po levé straně směrem od Salinsu. Také šedá metla.
Kolik jsi za to dal? Také jsem svého času chtěl Sporta, myslel jsem, že bych věci z něj dal na GTi. Nu, ale už asi ne....
No,tak to nevím, jestli bych to našel,každopádně v půce srpna tam zase pojedu a šedou metalízu snad měly všechny sporty,ne? Stál mě 1600 ale má drobné mouchy...ale jinak má svoje kouzlo
No,tak to nevím, jestli bych to našel,každopádně v půce srpna tam zase pojedu a šedou metalízu snad měly všechny sporty,ne? Stál mě 1600 ale má drobné mouchy...ale jinak má svoje kouzlo:-)
Ota:ahoj nevim jestli se delali jenom se sedou metalizou ale ja nazaril i na bilej a cervenej tady je najdete .link.
Ota:ahoj nevim jestli se delali jenom se sedou metalizou ale ja nazaril i na bilej a cervenej tady je najdete http://www.webmycar.com/zonecar/webacar.nsf/annonces-auto?openform&cat=VENTE%20VEHICULE%24CITROEN%24BX%20Sport
OK, s těmi barvami to asi bylo dle objednávky zákazníka a auto za 3000 už musí teda vypadat...
OK, s těmi barvami to asi bylo dle objednávky zákazníka a auto za 3000 už musí teda vypadat...
trochu jsem brouzdal po netu... má 126 koní a měl 5 barevných variant - dva odstíny šedé, červenou, bílou a černou
trochu jsem brouzdal po netu... má 126 koní a měl 5 barevných variant - dva odstíny šedé, červenou, bílou a černou
někde jsem četl,že mají ještě na skladě pár kousků a že by měli vyjít něco kolem 7settisíckaček
někde jsem četl,že mají ještě na skladě pár kousků a že by měli vyjít něco kolem 7settisíckaček
Vypadá jako bývalé auto od Wamberguea jen ta sedmnáctka na dverích nejak chybí...
Vypadá jako bývalé auto od Wamberguea jen ta sedmnáctka na dverích nejak chybí...
diesel: na sklade uz davno nic není (neprodané byly udajne demontovány...)
sepleta: cena zhruba opdovídá za EVO verzi
kdo ví, kolik jich je z tech 20 vyrobených kusu jeste na svete
diesel: na sklade uz davno nic není (neprodané byly udajne demontovány...)
sepleta: cena zhruba opdovídá za EVO verzi
kdo ví, kolik jich je z tech 20 vyrobených kusu jeste na svete