Ja mám skúsenosť s fóliami ,skôr so ich odporcom.ale ak sa nedá inak tak aj toto by som riešil fóliou.Tie fólie som videl od krajov vplyvom teplôt posťahované alebo odlepené.takže bacha na to.
Ja mám skúsenosť s fóliami ,skôr so ich odporcom.ale ak sa nedá inak tak aj toto by som riešil fóliou.Tie fólie som videl od krajov vplyvom teplôt posťahované alebo odlepené.takže bacha na to.
2hudec: jasné starčok, ale záleží aj od správneho výberu fólie (nie všetky sú na autá a nie všetky predávané ako na autá sú skutočne na autá) od prípravy podkladu pred montážou aj správnej montáže.
Aj ja som videl niečo podobné čo ty, ale tipol by som si, že tuzer chcel ušetriť a nalepil tam klasickú samolepku na nábytok
Možno sa to ani mne nevydarí, ale zasa sa to dá strhnúť a zopáknuť, alebo prinajhoršom prelakovať.
V tomto som experimentátor. A vy sa môžte zalacno poučiť na chybách starého zbrojnoša
2hudec: jasné starčok, ale záleží aj od správneho výberu fólie (nie všetky sú na autá a nie všetky predávané ako na autá sú skutočne na autá) od prípravy podkladu pred montážou aj správnej montáže.
Aj ja som videl niečo podobné čo ty, ale tipol by som si, že tuzer chcel ušetriť a nalepil tam klasickú samolepku na nábytok;-)
Možno sa to ani mne nevydarí, ale zasa sa to dá strhnúť a zopáknuť, alebo prinajhoršom prelakovať.
V tomto som experimentátor. A vy sa môžte zalacno poučiť na chybách starého zbrojnoša:-d
nalepil som ich, na streche je to fajn, na kapote už menej.link.
nalepil som ich, na streche je to fajn, na kapote už menej:-dhttp://www.bxclub.cz/profiles/yarik?kod=32&ids=yarik&gal=163406671#pc
no, je to pěkný, jseš šikovnej kluk , ono si to podle mě ještě taky trochu sedne, ne? Škoda jen, že se nedá sehnat ten přesnej odstín.
no, je to pěkný, jseš šikovnej kluk:palec , ono si to podle mě ještě taky trochu sedne, ne? Škoda jen, že se nedá sehnat ten přesnej odstín.
simča odtieň sedí presne. keď porovnávaš hlavnú časť strechy s postrannými strešnými (nepolepenými) lištami, tak tam rozdiel temer nezbadáš.kritickým miestom sa ukázal predný zhyb na kapote. Duplom keď som to lepil sám bez asistenta.
Dnes som to vytiahol z garáže na slnko, nech sa to presuší a usadí. Tá strecha vypadá fakt skvele, ako nastriekaná. S tou kapotou snáď niečo ešte vymyslím.
simča odtieň sedí presne. keď porovnávaš hlavnú časť strechy s postrannými strešnými (nepolepenými) lištami, tak tam rozdiel temer nezbadáš.kritickým miestom sa ukázal predný zhyb na kapote:-(. Duplom keď som to lepil sám bez asistenta.
Dnes som to vytiahol z garáže na slnko, nech sa to presuší a usadí. Tá strecha vypadá fakt skvele:palec, ako nastriekaná. S tou kapotou snáď niečo ešte vymyslím:-p.
Zatiaľ som dostal ponuku na meter štvorcový fólie za necelých 16€. Teraz sa neviem rozhodnúť, či dať na strechu a prednú kapotu čiernu lesklú, alebo čiernu matnú fóliu. Čo vy na to?
Myslim ze to daj radsej nalakovat, to bude istejsie.
Myslim ze to daj radsej nalakovat, to bude istejsie.