Zdravím! mám jednu blbou otázku... Snad my to nebudete mít za zlé, nebo si o mě něco myslet, ale potřebuju poradit jak odmontovat světla když má bx zavřenou kapotu... Vím o jednom bx bez SPZ, ale je zamčené... Sice je už půl roku na tom samým místě a už docela polorozebrané... Má ty zajímavý čtyřoký světla a těm nemůžu neodolat Tak si je chci vzít než mě někdo předběhne a na mém 16V Gtičku budou vypadat gut Dík za rady. P.S. Doufám že mě nenaprášíte hihi
Zdravím! mám jednu blbou otázku... Snad my to nebudete mít za zlé, nebo si o mě něco myslet, ale potřebuju poradit jak odmontovat světla když má bx zavřenou kapotu... :-d Vím o jednom bx bez SPZ, ale je zamčené... Sice je už půl roku na tom samým místě a už docela polorozebrané... Má ty zajímavý čtyřoký světla a těm nemůžu neodolat :-)) Tak si je chci vzít než mě někdo předběhne a na mém 16V Gtičku budou vypadat gut :palec Dík za rady. P.S. Doufám že mě nenaprášíte hihi :-d:-d:-d
Ci to SPZ ma ci nema porad je to odcizeni cizi veci Videl som 4oko aj prisrubovane aj pripevnene stejne ako puvodne svetla.
Ci to SPZ ma ci nema porad je to odcizeni cizi veci :-D Videl som 4oko aj prisrubovane aj pripevnene stejne ako puvodne svetla.
tahaaaaj a utekaj a nech ta nikto nevidi...svedomie je natebe, ale myslim ze tahom by to mohlo ist
tahaaaaj :) a utekaj a nech ta nikto nevidi...svedomie je natebe, ale myslim ze tahom by to mohlo ist :)
No tady u vas jsem našel popis jak je vyndat i zachránit před zcizením. .link. Tak už vím jak akorát jsem nevěděl jestli držej stejně jako obyčejný...
No tady u vas jsem našel popis jak je vyndat i zachránit před zcizením. http://www.bxclub.cz/page/kod-39/sub-348.html Tak už vím jak akorát jsem nevěděl jestli držej stejně jako obyčejný... :-)):-))))
JAK NA TO-odvratena strana
vytrhni blinkre tahom, tie drzia iba na pliesku tie musia ist lahko von a zboku pozres jak drzia svetla...pripadne ak nepomoze tak ak je laminatova kapota tak ked dupnes spredu tak predok musis rozlomit a dostanes sa tym padom k svetlam aj z druhej strany
JAK NA TO-odvratena strana :))
vytrhni blinkre tahom, tie drzia iba na pliesku tie musia ist lahko von a zboku pozres jak drzia svetla...pripadne ak nepomoze tak ak je laminatova kapota tak ked dupnes spredu tak predok musis rozlomit a dostanes sa tym padom k svetlam aj z druhej strany :D
Ty s tím máš nějaké zkušenosti
Takže když ráno najdu rozšlapanou kapotu,vím kdo za to může
Ty s tím máš nějaké zkušenosti:-))))
Takže když ráno najdu rozšlapanou kapotu,vím kdo za to může:-)))):-))))
zivot ta nauci nepraktizujem taketo veci ale logicky mi to vychadza ze by to tak mohlo byt
ale uplne najlepsie zoberes svoj kluc od bxka a verim ze snim otvoris aj hento a potom uz len kapotu otvoris a elegantne to vyriesis
zivot ta nauci :-)) nepraktizujem taketo veci ale logicky mi to vychadza ze by to tak mohlo byt :)
ale uplne najlepsie zoberes svoj kluc od bxka a verim ze snim otvoris aj hento a potom uz len kapotu otvoris a elegantne to vyriesis :)
Jak piše tief. A být to moje auto tak bych ti snad aj cifernik rozbyl. A vy co mu radíte se dopouštíte trestného činu napomáhání,ale jelikož všude vidím smailíky tak to beru jako nejapný žert.
Jak piše tief. A být to moje auto tak bych ti snad aj cifernik rozbyl. A vy co mu radíte se dopouštíte trestného činu napomáhání,ale jelikož všude vidím smailíky tak to beru jako nejapný žert.
To Safin-na jednu stranu máš pravdu s tím že je to krádež,o tom žádná.Ale to auto stejně dřív nebo později skonči ve šrotu ,tak může alespoň z části někomu pomoci,tím spíš,že je beze značek a dle Opika stojí již min.půl roku a pomalu se vrakuje.
To Safin-na jednu stranu máš pravdu s tím že je to krádež,o tom žádná.Ale to auto stejně dřív nebo později skonči ve šrotu ,tak může alespoň z části někomu pomoci,tím spíš,že je beze značek a dle Opika stojí již min.půl roku a pomalu se vrakuje.
nemozes mat pol roka auto odstavene na verejnom mieste a bez spz, take auta sa odtahuju a srotuju, majitel nemajitel...takze je vobec zazrak ze uz nieje v lise to BXko
nemozes mat pol roka auto odstavene na verejnom mieste a bez spz, take auta sa odtahuju a srotuju, majitel nemajitel...takze je vobec zazrak ze uz nieje v lise to BXko
Jo tomass to mas mozna pravdu ale v jiny cas. Vtento cas a vtomto state uz to nefunguje. Jo bejvavaly casy. Soused ma stat u baraku stareho obouchaneho fanousa a na zimni pul rok jej da vzdy do depozitu. takze by jej musel met odtazeneho snad uz stokrat. A co se tyce onoho BX. Je preci legalni cesta jak ziskat onu soucastku. Zjistit majitele. Poptat se a nebo na policajtech.
Jo tomass to mas mozna pravdu ale v jiny cas. Vtento cas a vtomto state uz to nefunguje. Jo bejvavaly casy. Soused ma stat u baraku stareho obouchaneho fanousa a na zimni pul rok jej da vzdy do depozitu. takze by jej musel met odtazeneho snad uz stokrat. A co se tyce onoho BX. Je preci legalni cesta jak ziskat onu soucastku. Zjistit majitele. Poptat se a nebo na policajtech.
v tomto state neviem ako ale v tomto to funguje myslim, zavolas prislusnikov zelenych hlupych nechutnych a auto si beru prec, ale to je jedno tu sa riesi ako vymontovat svetla a myslim ze opik uz dostal dost rad uz ich snad ma aj doma
v tomto state neviem ako ale v tomto to funguje myslim, zavolas prislusnikov zelenych hlupych nechutnych a auto si beru prec, ale to je jedno tu sa riesi ako vymontovat svetla a myslim ze opik uz dostal dost rad :) uz ich snad ma aj doma