Nazdárek lidi
Dokázal by mi někdo poradit jaká gufera jdou do převodovky k poloosám a pod ložisko spojky u 18 TD - převodovka se zpátečkou vedle jedničky a 19TD s převodovkou kde je zpátečka klasika dozadu proti pětce?
Budu měnit spojku a chtěl bych vyměnit i gufera jen ještě nevím kterou převodovku použiju
Díky za pomoc
Nazdárek lidi :-)
Dokázal by mi někdo poradit jaká gufera jdou do převodovky k poloosám a pod ložisko spojky u 18 TD - převodovka se zpátečkou vedle jedničky a 19TD s převodovkou kde je zpátečka klasika dozadu proti pětce?
Budu měnit spojku a chtěl bych vyměnit i gufera jen ještě nevím kterou převodovku použiju :-)
Díky za pomoc :-)
zdarec chlape a ty žiješ???
ja mam 17TD a akurat som si kupil gufera na prevodovku tak ked zajtra dojdem domov tak ti kuknem aké sú to
jo a ja mam spiatočku klasika do 6ky
zdarec chlape a ty žiješ???
ja mam 17TD a akurat som si kupil gufera na prevodovku tak ked zajtra dojdem domov tak ti kuknem aké sú to:-p ;-)
jo a ja mam spiatočku klasika do 6ky :D
Ahoj, podle mě jsou všude 40x58x11,3 (Corteco 07015496B) a 29,85x47x11,3 (Corteco 20015497B)... Pod ložisko spojky nevím jaké gufero myslíš...
Ahoj, podle mě jsou všude 40x58x11,3 (Corteco 07015496B) a 29,85x47x11,3 (Corteco 20015497B)... Pod ložisko spojky nevím jaké gufero myslíš... ;-)
Pájo díky a to třetí gufero jsem myslel jak je výstupní hřídel z převodovky do motoru. Tam by taky mělo být gufero jen nevím jaké rozměry
Pájo díky :-) a to třetí gufero jsem myslel jak je výstupní hřídel z převodovky do motoru. Tam by taky mělo být gufero jen nevím jaké rozměry :-(