caute, poradi mi prosim niekto, kde na citroene ZX 1.6i kod motora BDY najdem "cidlo polohy vackovej hriadele"? tak by sa to malo volat a vraj by to malo byt pri alebo na rozdelovaci, lenze tam som nic take nenasiel. Kdesi to prekladali aj ako cidlo polohy KLUKOVEJ hriadele, co je myslim nieco absolutne odlisne.
vopred dakujem
caute, poradi mi prosim niekto, kde na citroene ZX 1.6i kod motora BDY najdem "cidlo polohy vackovej hriadele"? tak by sa to malo volat a vraj by to malo byt pri alebo na rozdelovaci, lenze tam som nic take nenasiel. Kdesi to prekladali aj ako cidlo polohy KLUKOVEJ hriadele, co je myslim nieco absolutne odlisne.
vopred dakujem
Je to čidlo na polohu motoru, v tomto případě snímá otáčení kliky a to u setrvačníku, je přišroubované do převodovky jedním imbusem a vede k němu kabel s třípinovým konektorem...
Je to čidlo na polohu motoru, v tomto případě snímá otáčení kliky a to u setrvačníku, je přišroubované do převodovky jedním imbusem a vede k němu kabel s třípinovým konektorem... ;-)
ked stojim pred motorom, napravo je prevodovka a cidlo je spredu, zozadu, zhora, zdola alebo kde asi?
dakujem
ked stojim pred motorom, napravo je prevodovka a cidlo je spredu, zozadu, zhora, zdola alebo kde asi?
dakujem
Jinak vypadá to asi takto: .link.
Jinak vypadá to asi takto:
http://www.maximizeronline.com/?action=item&maker=12&modelgroup=15&cartype=31421&actct=31421&group=262&from=c&item=FE+79033