Nevie mi niekto poradiť kde zoženiem na slovensku mierku na olej na BX 1,9 RD break r.v.1989??????
Na tej pôvodnej sa už rozpadáva tá umelá hmota.
Nevie mi niekto poradiť kde zoženiem na slovensku mierku na olej na BX 1,9 RD break r.v.1989??????
Na tej pôvodnej sa už rozpadáva tá umelá hmota.
skus pozret vrakoviska, tam to zoženieš za par šupiek v celkom zachovalom stave...pri Hummenom neviem kde je takže google.sk a hladaj.
skus pozret vrakoviska, tam to zoženieš za par šupiek v celkom zachovalom stave...pri Hummenom neviem kde je takže google.sk a hladaj. :palec
Kup si origo, není to taková palba, když koupíš starou, tak se ti za chvilku rozsype...
Kup si origo, není to taková palba, když koupíš starou, tak se ti za chvilku rozsype...;-)
no to som si nemyslel, nieje to vela... ale nerozsype, isto nie. Teda, podla toho na aky kus naraziš, ale to uvidiš. Ak nechceš do auta veľa vražat, tak vrakovisko, ak sa onho riadne staraš tak origoš novy.
:-o no to som si nemyslel, nieje to vela... ale nerozsype, isto nie. Teda, podla toho na aky kus naraziš, ale to uvidiš. Ak nechceš do auta veľa vražat, tak vrakovisko, ak sa onho riadne staraš tak origoš novy.