vcera sa mi stalo ze mi paril chadic ako by vrela voda ale nemala taku teplotu mala sotva 85 stupnov a kontrolky mi rosvietili malo hyd oleja a pritom je ho tam max poradte co to môze bit???
vcera sa mi stalo ze mi paril chadic ako by vrela voda ale nemala taku teplotu mala sotva 85 stupnov a kontrolky mi rosvietili malo hyd oleja a pritom je ho tam max poradte co to môze bit???:-(
djairo: no to ze ti teplomer ukazoval 85 neznamena ze tam naozaj bolo 85 - to za prve, za druhe smrdelo to ako fridex ? ja len ci nemas nahodov podfuknutu hlavu ...
djairo: no to ze ti teplomer ukazoval 85 neznamena ze tam naozaj bolo 85 - to za prve, za druhe smrdelo to ako fridex ? ja len ci nemas nahodov podfuknutu hlavu ...
No,pokud se ti rozsvítila ta stopka,tak jsi tam měl málo vody.
Může to být jen zavzdušněné,každopádně dolej vodu,a odvzdušni,a zkontroluje saharu
No,pokud se ti rozsvítila ta stopka,tak jsi tam měl málo vody.
Může to být jen zavzdušněné,každopádně dolej vodu,a odvzdušni,a zkontroluje saharu;-)
sipem popol na hlavu moju blbu ziadna voda blbej klinak ale aj tak dakujem uz je to hotovo
sipem popol na hlavu moju blbu ziadna voda blbej klinak ale aj tak dakujem uz je to hotovo