Zdravim, nevím čím to je, ale když nechám auto stát delší dobu tak mi spadne zadní část auta dříve než přední. Je možné, že stím má společná něco pátá koule? Tu jsem totiž jedinou nestihl vyměnit. Ale i tak je mi to divné, přeci jen předek je težší kůli motoru, a vydrží nahoře půlku dne. Prosím u radu
Zdravim, nevím čím to je, ale když nechám auto stát delší dobu tak mi spadne zadní část auta dříve než přední. Je možné, že stím má společná něco pátá koule? Tu jsem totiž jedinou nestihl vyměnit. Ale i tak je mi to divné, přeci jen předek je težší kůli motoru, a vydrží nahoře půlku dne. Prosím u radu
To si nevsimaj! Je to dane systemom! Napr. Xantia ma protipadacie zamky je to vylepsene ako u BX!
To si nevsimaj! Je to dane systemom! Napr. Xantia ma protipadacie zamky je to vylepsene ako u BX!:-))))
je to dane 1000 malymi netesnostami ... ak by si mal hydrauliku v 100% stave vydrzi auto hore aj niekolko dni - ale tu sa jedna o nezmyselnu investiciu penez.
ako hiero povedal u xantie je toto riesene zamkami.
je to dane 1000 malymi netesnostami ... ak by si mal hydrauliku v 100% stave vydrzi auto hore aj niekolko dni - ale tu sa jedna o nezmyselnu investiciu penez.
ako hiero povedal u xantie je toto riesene zamkami.
Ked zadna cast zacne padat uz po niekolko hodin, je to poviezane z hlavnim brzdovim valcom.(Brake contol valve).
Ked zadna cast zacne padat uz po niekolko hodin, je to poviezane z hlavnim brzdovim valcom.(Brake contol valve).
nie len u Vas valcom, stavom zadnych piestnic, stavom centralky a celkovo tesnostou sustavy. vysrat sa nato raz tu bola debata o aplikacii proti padacich zamkov na BX, boli tu aj schemy! Ja by som do toho isiel len kua BXko sa stratilo z garaže...
nie len u Vas valcom, stavom zadnych piestnic, stavom centralky a celkovo tesnostou sustavy. vysrat sa nato raz tu bola debata o aplikacii proti padacich zamkov na BX, boli tu aj schemy! Ja by som do toho isiel len kua BXko sa stratilo z garaže...:-))))