už to tu bylo ale ted měto potkalo tak to rozvinu.bx td jelo čím dál hůř až téměř vůbec nechytlo a vservisu u kámoše mi řekli že podávací čerpadlo.tak jsem zkontroloval sítko v bandě nový filtr a stejný.dal jsem hadičku z čerpadla do kanystru a ono to jede!!natáhl jsem hadičku z nádrže přímo do čerpadla přes sedadla oknem do motoru a jezdím.hledám něco na vedení a nic,membrána je nová tak kurna co...dík
už to tu bylo ale ted měto potkalo tak to rozvinu.bx td jelo čím dál hůř až téměř vůbec nechytlo a vservisu u kámoše mi řekli že podávací čerpadlo.tak jsem zkontroloval sítko v bandě nový filtr a stejný.dal jsem hadičku z čerpadla do kanystru a ono to jede!!natáhl jsem hadičku z nádrže přímo do čerpadla přes sedadla oknem do motoru a jezdím.hledám něco na vedení a nic,membrána je nová tak kurna co...dík:-((((
"cap"> už to tu bylo ale ted měto potkalo tak to rozvinu.bx td jelo čím dál hůř až téměř vůbec nechytlo a vservisu u kámoše mi řekli že podávací čerpadlo.tak jsem zkontroloval sítko v bandě nový filtr a stejný.dal jsem hadičku z čerpadla do kanystru a ono to jede!!natáhl jsem hadičku z nádrže přímo do čerpadla přes sedadla oknem do motoru a jezdím.hledám něco na vedení a nic,membrána je nová tak kurna co...dík
"cap"> už to tu bylo ale ted měto potkalo tak to rozvinu.bx td jelo čím dál hůř až téměř vůbec nechytlo a vservisu u kámoše mi řekli že podávací čerpadlo.tak jsem zkontroloval sítko v bandě nový filtr a stejný.dal jsem hadičku z čerpadla do kanystru a ono to jede!!natáhl jsem hadičku z nádrže přímo do čerpadla přes sedadla oknem do motoru a jezdím.hledám něco na vedení a nic,membrána je nová tak kurna co...dík:-((((
muzes zkusit kompresorem profouknout tu hadici od nadrze do cerpadla protoze muze byt ucpana. kamaradovi to delalo to same tak to muzes vyzkouset jinak taky se stava ze prohnije trubkaod paliva od nadrze k cerpadlu
muzes zkusit kompresorem profouknout tu hadici od nadrze do cerpadla protoze muze byt ucpana. kamaradovi to delalo to same tak to muzes vyzkouset jinak taky se stava ze prohnije trubkaod paliva od nadrze k cerpadlu
Je to palivová pumpa. Keď sa dá vymeniť membrána tak ju vymeň, nie u všetkých typov sa dá ak nie tak vymeň celú pumpu, bude to OK, ja som mal tiež ten problém.
Je to palivová pumpa. Keď sa dá vymeniť membrána tak ju vymeň, nie u všetkých typov sa dá ak nie tak vymeň celú pumpu, bude to OK, ja som mal tiež ten problém.