zdarec, na 16V som spozoroval pod zadnými sedačkami vodu, tak som bádal s kade je a zistil som že voda síka z ľavého zadného stĺpika po sedačke až na podlahu.
Nemal som to nikdy rozobraté a predpokladám že tade ide jedna z prepadových hadičiek strešného okna.Logicky uvažujem a prepokladám že by mala siahať až pod podlahu auta aby to vytekalo von a preto nechápem prečo to tečie z pod toho stlpika...any ideas???
dík
zdarec, na 16V som spozoroval pod zadnými sedačkami vodu, tak som bádal s kade je a zistil som že voda síka z ľavého zadného stĺpika po sedačke až na podlahu.
Nemal som to nikdy rozobraté a predpokladám že tade ide jedna z prepadových hadičiek strešného okna.Logicky uvažujem a prepokladám že by mala siahať až pod podlahu auta aby to vytekalo von a preto nechápem prečo to tečie z pod toho stlpika...any ideas???
dík
mozno je ta hadicka prasknuta, resp. zle nasadena a voda steka po hadicke namiesto v hadicke ?
mozno je ta hadicka prasknuta, resp. zle nasadena a voda steka po hadicke namiesto v hadicke ?
šepletka tá hadička vyúsťuje až vzadu pod ľavým svetlom (pravá zada pod pravým). daj dolu svetlo a uvidíš ju. skús ju "prešťúrať" drôtom, aby sa spriechodnil odtok vody. bude zrejme upchytá.
šepletka tá hadička vyúsťuje až vzadu pod ľavým svetlom (pravá zada pod pravým). daj dolu svetlo a uvidíš ju. skús ju "prešťúrať" drôtom, aby sa spriechodnil odtok vody. bude zrejme upchytá.
tak precpal som to drôtom, vytiekla voda, tak snáď to bude ok.ale ako sa hovorí opravíš jedno, dojebe sa druhé....štartér nechce točiť, tak momentálne idem zhadzovať sanie
tak precpal som to drôtom, vytiekla voda, tak snáď to bude ok.ale ako sa hovorí opravíš jedno, dojebe sa druhé....štartér nechce točiť, tak momentálne idem zhadzovať sanie :-(
štartér som opravil, no ako som dal dole sanie tak som zistil že tečie kocka, tak som ju aj hned vybral no pretesniť sa mi ju už teda naozaj nechce zvedavý som čo ešte odhalím
štartér som opravil, no ako som dal dole sanie tak som zistil že tečie kocka, tak som ju aj hned vybral no pretesniť sa mi ju už teda naozaj nechce :-)))) zvedavý som čo ešte odhalím :-o
takže síka to dnu ďalej, tak ešte to skúsim prefúknuť kompresorom a ozaj kde ústia predné odtoky???
takže síka to dnu ďalej, tak ešte to skúsim prefúknuť kompresorom a ozaj kde ústia predné odtoky???
štartér som rozoberal zbytočne, lebo som zistil že motor nemá dobrú kostru...
stačí vyčistiť len mínus pol idúci z baterky na prevodovku alebo aj niečo iné?
Ď.
štartér som rozoberal zbytočne, lebo som zistil že motor nemá dobrú kostru...
stačí vyčistiť len mínus pol idúci z baterky na prevodovku alebo aj niečo iné?
Ď. :-(
kocka založená, štartér tiež, auto ku podivu chytilo hneď a hneď sa aj zodvihlo (darmo som majster ) a to som sanie umýval wapkou keď bolo zložené, lebo bolo pekne zadrbané.
zajtra ak bude pekne tak sa pustím do toho šíbra
kocka založená, štartér tiež, auto ku podivu chytilo hneď a hneď sa aj zodvihlo (darmo som majster :-d) a to som sanie umýval wapkou keď bolo zložené, lebo bolo pekne zadrbané.
zajtra ak bude pekne tak sa pustím do toho šíbra ;-)
tak hadičky vyčistené, prvý a posledný raz som to robil, ešte že som mal pomocníka ináč by ma asi jeblo.a samozrejme nemohlo ísť všetko hladko-polámal som úchyty plastov ktoré kryjú predné stlpiky kua to sa mi nestalo prvý raz....
tak hadičky vyčistené, prvý a posledný raz som to robil, ešte že som mal pomocníka ináč by ma asi jeblo.a samozrejme nemohlo ísť všetko hladko-polámal som úchyty plastov ktoré kryjú predné stlpiky kua :-( to sa mi nestalo prvý raz....