když je motor chladný, tak je všechno v pohodě. Zato když se zahřeje.tak někdy prosvítá kontrolka hydrauliky na přístrojovce.Hlavně když spádnou otáčky. Regulátor už spíná dost často,asi bude špatná centrální koule. Nevím,možná by to mohlo mít vliv i na tu kontrolku.jinak zvedá a brzdí docela v pohodě.nevíte někdo v čem by mohl být problém. Předem všem moc děkuju.
když je motor chladný, tak je všechno v pohodě. Zato když se zahřeje.tak někdy prosvítá kontrolka hydrauliky na přístrojovce.Hlavně když spádnou otáčky. Regulátor už spíná dost často,asi bude špatná centrální koule. Nevím,možná by to mohlo mít vliv i na tu kontrolku.jinak zvedá a brzdí docela v pohodě.nevíte někdo v čem by mohl být problém. Předem všem moc děkuju.
16.11.2009 21:03 -
Re: při zahřátém autě mi svítí kontrolka hydrauliky
v první řadě bych v nejvyžší poloze zkontroloval hladinu hydraulické kapaliny, musí být hledina mezi těmi ryskam jestli je dostatečná hladina. s tím padáním otáček, jak hluboko spadnou? mně třeba teď trochu zlobí volnoběh, musím se na to pořádně podívat a asi vyměnit čidla. tak se mi stane že mi spadnou níž než je volnoběh a problikneme mi kotrolka hydrauliky a to jen kvůli tomu, že jak sou malé otáčky, tak že se točí pomalu respektivě netočí čerpadlo centrálkou by to tuším být nemělo ta má vliv na to jak často ti to spíná, případně tlačí furt. pokud máš posilovač a točíš volantem tak čerpadlo tlakuje když zatáčíš
v první řadě bych v nejvyžší poloze zkontroloval hladinu hydraulické kapaliny, musí být hledina mezi těmi ryskam jestli je dostatečná hladina. s tím padáním otáček, jak hluboko spadnou? mně třeba teď trochu zlobí volnoběh, musím se na to pořádně podívat a asi vyměnit čidla. tak se mi stane že mi spadnou níž než je volnoběh a problikneme mi kotrolka hydrauliky a to jen kvůli tomu, že jak sou malé otáčky, tak že se točí pomalu respektivě netočí čerpadlo :) centrálkou by to tuším být nemělo ta má vliv na to jak často ti to spíná, případně tlačí furt. pokud máš posilovač a točíš volantem tak čerpadlo tlakuje když zatáčíš ;-)