az pride sneh tak sa chystam vymenit LHM neviem ako dlho tam je a predchadzajuci majitel tam lieval aj Hydraulicky olej takze to potrebujem vypustit a vyplachnut. Poradte ako na to kde to- ako to vypustit atd. Za rady a navody dakujem.
az pride sneh tak sa chystam vymenit LHM neviem ako dlho tam je a predchadzajuci majitel tam lieval aj Hydraulicky olej takze to potrebujem vypustit a vyplachnut. Poradte ako na to kde to- ako to vypustit atd. Za rady a navody dakujem.:nevim
no já jsem to dělal tak, že sem spustil auto dolů, povolil odvzdušňovák a vyndal nádržku lhm. koupil sem si to proplachovou kapalinu Total HYDRAURINCAGE a najedlil na tý kapalině asi 5000km. jak sem vyndal tu nádržku se starou lhm, tak ji pořádně vyčistít v benzínu a pořádně propláchnout sítka, pak ji dáž z5 a naliješ tu probplachovku a zbytků staré lhm se zbavíš tak že jakoby odvzdušníš brzdy, necháš to téct tak dlouho doku nepoteše barva té proplachovky, je tuším oranžová... najezdíš 1500 - 5000 km a stejným způsobem tam dáš novou lhm
no já jsem to dělal tak, že sem spustil auto dolů, povolil odvzdušňovák a vyndal nádržku lhm. koupil sem si to proplachovou kapalinu Total HYDRAURINCAGE a najedlil na tý kapalině asi 5000km. jak sem vyndal tu nádržku se starou lhm, tak ji pořádně vyčistít v benzínu a pořádně propláchnout sítka, pak ji dáž z5 a naliješ tu probplachovku a zbytků staré lhm se zbavíš tak že jakoby odvzdušníš brzdy, necháš to téct tak dlouho doku nepoteše barva té proplachovky, je tuším oranžová... najezdíš 1500 - 5000 km a stejným způsobem tam dáš novou lhm :palec