zdravím,mám prosbu,nevíte někdo kde seženu někde v okolí plzně dvě trubky od předu k zadnímu levému kolu k pístnici ? prosim poradte,je to totiz dosti nutny,musim na sebe do 2 tydnu prepsat auto a nemuzu snim jet na evidencku,jinak bude pokuta s magistralu 10 tisic ze sem auto neprepsal do 10 dnu a jeste k tomu sem snim mel nehodu : (Dekuji moc
zdravím,mám prosbu,nevíte někdo kde seženu někde v okolí plzně dvě trubky od předu k zadnímu levému kolu k pístnici ? prosim poradte,je to totiz dosti nutny,musim na sebe do 2 tydnu prepsat auto a nemuzu snim jet na evidencku,jinak bude pokuta s magistralu 10 tisic ze sem auto neprepsal do 10 dnu a jeste k tomu sem snim mel nehodu : (Dekuji moc
tak to chce hlavně klid a nohy v teple .. jestli auto bylo povinně pojištěné, tak je to v pohodě, mám auta 3 a všechna v odhlášce, ale nedohlášené ... magistrát přikazuje do deseti dnů přehlásit, ale nestanovuje žádné sankce zákonem, pokud tak neuděláš ... prostě ti nemaj podle čeho dát pokutu ... jen doufám, že jsi měl to povinný ručení ...
tak to chce hlavně klid a nohy v teple .. jestli auto bylo povinně pojištěné, tak je to v pohodě, mám auta 3 a všechna v odhlášce, ale nedohlášené ... magistrát přikazuje do deseti dnů přehlásit, ale nestanovuje žádné sankce zákonem, pokud tak neuděláš ... prostě ti nemaj podle čeho dát pokutu ... jen doufám, že jsi měl to povinný ručení ... :-d
V citroene ich mas do 2 - 3 dni, mimochodom trubka "od předu k zadnímu levému kolu k pístnici" neexistuje
V citroene ich mas do 2 - 3 dni, mimochodom trubka "od předu k zadnímu levému kolu k pístnici" neexistuje :)