škoda že jsi nevyfotil i palec rozdělovače. no nevím co ostatní, ale já bych řekl, že kontakty na rozdělovači už jsou docela dost obroušené a hodilo by se to vyměnit, samozřejmě i s tím palcem. není to zase nějaká horentní položka, když sem posledně kupoval kabely, rozdělovač a palec, tak sem se s přehledem vlezl do 500Kč
škoda že jsi nevyfotil i palec rozdělovače. no nevím co ostatní, ale já bych řekl, že kontakty na rozdělovači už jsou docela dost obroušené a hodilo by se to vyměnit, samozřejmě i s tím palcem. není to zase nějaká horentní položka, když sem posledně kupoval kabely, rozdělovač a palec, tak sem se s přehledem vlezl do 500Kč
myslim ze vymena rozhodne nebudu vyhodene prachy a ked je palec v rovnakom stave mozno to aj vyriesi tvoj problem
myslim ze vymena rozhodne nebudu vyhodene prachy a ked je palec v rovnakom stave mozno to aj vyriesi tvoj problem
já být tebou tak jdu a koupím palec, rozdělovač i kabely, vyměním to a pak uvidíme co a jak dál ten palec už taky není to co to bývalo, je docela hezky očouzenej
já být tebou tak jdu a koupím palec, rozdělovač i kabely, vyměním to a pak uvidíme co a jak dál ;-) ten palec už taky není to co to bývalo, je docela hezky očouzenej :-p
jinak co že to máš za ten motor v tom autě? hodila by se i fotka motoru, jen aby sme veděli
to yarik: myslím že ten palec je správnej
jinak co že to máš za ten motor v tom autě? hodila by se i fotka motoru, jen aby sme veděli :palec
tak ten palec je určitě správnej, mám 1.9, ale jinak mám zhruba skoro stejnej motor, taky mám jednobod solex fenix 1b. být tebou tak jdu a koupím palec, rozdělovač a kabely. než to tam přehodíš tak vyndej a vyčisti svíčky, pak to vyměň a uvidíme zda to půjde nebo ne. benzín ti tam jít musí, když je to jednobod a jistkru to má na 3 válcích, tak bych to viděl s tím posledním právě na tu jiskru, zkus a uvidíš
tak ten palec je určitě správnej, mám 1.9, ale jinak mám zhruba skoro stejnej motor, taky mám jednobod solex fenix 1b. být tebou tak jdu a koupím palec, rozdělovač a kabely. než to tam přehodíš tak vyndej a vyčisti svíčky, pak to vyměň a uvidíme zda to půjde nebo ne. benzín ti tam jít musí, když je to jednobod a jistkru to má na 3 válcích, tak bych to viděl s tím posledním právě na tu jiskru, zkus a uvidíš;-)
na aukru koupíš všechno možná i celý auto který by pomohlo tvýmu za hubičku
na aukru koupíš všechno možná i celý auto který by pomohlo tvýmu za hubičku
Mám doma asi 5 startérů a nějaké další věcičky jako naftová čerpadla apod... Nějaký ani nevím z jakého motoru BXa jsou. Jestli jde do 1.6 třeba z 1.4 páč ten z 1.4ky doma mám stopro, ale když mi odešel na bejvalý 1.4ce tak mi tam pasoval z 1.9 GTička, sice byl delší a víc točil, ale šel a fungoval my
Mám doma asi 5 startérů a nějaké další věcičky jako naftová čerpadla apod... Nějaký ani nevím z jakého motoru BXa jsou. Jestli jde do 1.6 třeba z 1.4 páč ten z 1.4ky doma mám stopro, ale když mi odešel na bejvalý 1.4ce tak mi tam pasoval z 1.9 GTička, sice byl delší a víc točil, ale šel a fungoval my :-d