zdar kolegovci.včerajši mraz mi narobil kalamitu.zamrzla mi nafta a keď sa mi to podarilo ohriať v teplej garaži tak nastal problem.nie a nie naštartovať./naštartoval a skapal/všetko som prefukal druhý filter namontoval a to stale nechcelo lapnuť .vymontoval som pretlak.ventil a ten bol seknutí bordelom.prečistil som a dal speť.potom to chvatlo.po minute pozeram pod auto a tam vali nafta len tak fučalo.bolo mi povedane ze su gufera na čerpadle fuč.nemate prosim čerpadlo alebo cele auto napredaj na ND.mam ho v profile to čierne.a ešte jedna rada v turč. tepliciach neodporučam tankovať všade tam leju vodu či je to benzín alebo ropa.
zdar kolegovci.včerajši mraz mi narobil kalamitu.zamrzla mi nafta a keď sa mi to podarilo ohriať v teplej garaži tak nastal problem.nie a nie naštartovať./naštartoval a skapal/všetko som prefukal druhý filter namontoval a to stale nechcelo lapnuť :nevim.vymontoval som pretlak.ventil a ten bol seknutí bordelom.prečistil som a dal speť.potom to chvatlo:palec.po minute pozeram pod auto a tam vali nafta len tak fučalo:-((((.bolo mi povedane ze su gufera na čerpadle fuč.nemate prosim čerpadlo alebo cele auto napredaj na ND.mam ho v profile to čierne.a ešte jedna rada v turč. tepliciach neodporučam tankovať všade tam leju vodu či je to benzín alebo ropa.
tak pokial viem tak na čerpadle je len jedno gufero a to na oske, ktoré sa dá vymeniť keď vyhodíš čerpadlo von
tak pokial viem tak na čerpadle je len jedno gufero a to na oske, ktoré sa dá vymeniť keď vyhodíš čerpadlo von ;-)
tak ďaleko som sa ešte nedopracoval a ani nemam naň čas von je zima.dik za info pozriem to
tak ďaleko som sa ešte nedopracoval a ani nemam naň čas von je zima.dik za info pozriem to:palec