dobrý den ,Vážení příznivci bxa.Jsem tu nový,leč na citroenu klubu starý člen ,a něco potřebuju.Stal jsem se majitelem( po šafránu jezdícím ) bx 4x4 19i 80 kW a touto cestou hledám uživatele další 4x4 nebo každého, kdo má o tomto modelu jakékoliv info ,foto ,zkušenosti či dobrou radu .Doma mi jezdí ještě 1.8 TZD a před tím jezdilo 1.9 d , na kterém jsem začínal,tak o bx dost vím i dík dobře udělaným těmto stránkám . mišák
dobrý den ,Vážení příznivci bxa.Jsem tu nový,leč na citroenu klubu starý člen ,a něco potřebuju.Stal jsem se majitelem( po šafránu jezdícím ) bx 4x4 19i 80 kW a touto cestou hledám uživatele další 4x4 nebo každého, kdo má o tomto modelu jakékoliv info ,foto ,zkušenosti či dobrou radu .Doma mi jezdí ještě 1.8 TZD a před tím jezdilo 1.9 d , na kterém jsem začínal,tak o bx dost vím i dík dobře udělaným těmto stránkám . mišák
Sice BX 4x4 nemám, ale říkám si bohužel.. Teď navíc jak pěkně sněží a s 1,9D moc nezakravíš... Škoda,. že se ty 4kolky nedávali do nafťáků - to bych byl ochotnej dát za něj i raketu..
Řekni nám Tvé zkušenosti se 4x4 obzláště teď v zimě..
Taky spolehlivost a odlišnost hlavně v údržbě nebo tak od předohrabu..
Dík, Fool
Sice BX 4x4 nemám, ale říkám si bohužel.. Teď navíc jak pěkně sněží a s 1,9D moc nezakravíš... Škoda,. že se ty 4kolky nedávali do nafťáků - to bych byl ochotnej dát za něj i raketu.. :)
Řekni nám Tvé zkušenosti se 4x4 obzláště teď v zimě..
Taky spolehlivost a odlišnost hlavně v údržbě nebo tak od předohrabu..
Dík, Fool
Mala poznamka - 4x4 diesel existoval - original, ziadna prestavba, bolo ich malo ale existovali. No a potom je mozna oblubena prestvavba benzinu na diesel.
Inak myslim ze okrem pomocnej prevodovky a diferaku tam nie nic special extra na udrzbu, akurat je malinko vopruz zo zadnou napravou ) ale nic co by sa nedalo zvladnut.
Mala poznamka - 4x4 diesel existoval - original, ziadna prestavba, bolo ich malo ale existovali. No a potom je mozna oblubena prestvavba benzinu na diesel.
Inak myslim ze okrem pomocnej prevodovky a diferaku tam nie nic special extra na udrzbu, akurat je malinko vopruz zo zadnou napravou :))) ale nic co by sa nedalo zvladnut.
treti post odspodu stranky, bohuzial vo francuzstine..ale obrazky su jasne
rezy rozvodovky ,popis modelu http://racecar.alloforum.com/citroen-turbo-supertourisme-t401158-1.html
treti post odspodu stranky, bohuzial vo francuzstine..ale obrazky su jasne :)
dobrý večer, odpovídám na dotazy .Po pravdě ,4x4 , ještě ho doma nemám , je v bazu zaplacený,ale můj.Je to kvůli tomu , že jednoho citr mám a čekám až sleze sníh.A chodím ještě dálkově do školy a někdo musí pracovat.Tak za měsíc ho dovezu a povím víc .
Malá úvaha ,i mě dráždila představa hodit tam naftový motor 51kw .Má to háček , pod 15 pod nulou je to na mhd a vlak.Já ho chci hlavně na zimu do hor......
dostal jsem od fandů pár videí,se jukněte .Celkově 4WD trápí majitelé svou údržbou - jezdí s nimi po poli, na hřišti v 60 cm sněhu a uvaří motor ,nebo třeba vyjedou sjezdovku a je to hotový .Podvozek je docela mohutný a leccos snese .Drobné netěsnosti nekomentuju .Odchází po 100tis ložisko a okrouhlá spojka na kardanu ,nic neřešitelného .
Mě to auto dostalo, jak hrabe zadek ,je to nádherný.
1foto je co jsem koupil další, ilustrativní kombi .všimněte si atypického umístění koulí a shnilého podvozku,to bude u mě v bledě modrém .jo češi se o to neumí moc starat .přitom 1cm gumoasfaltu a není co řešit proto nespěchám .naštěstí z toho mého nic neteče , (lnh) .díky za příspěvky .
Ps: jel jsem nedávno na hory s tzd 1.8 , strašný .koza na ledu .co vyjelo 1.9 d,předtím jsem skončil a nerozjel ani na 2 .gumy 6mm zimní
a nevíte , kdo má krásný soupases stříbrný Praha 1 V jámě ?
dobrý večer, odpovídám na dotazy .Po pravdě ,4x4 , ještě ho doma nemám , je v bazu zaplacený,ale můj.Je to kvůli tomu , že jednoho citr mám a čekám až sleze sníh.A chodím ještě dálkově do školy a někdo musí pracovat.Tak za měsíc ho dovezu a povím víc .
Malá úvaha ,i mě dráždila představa hodit tam naftový motor 51kw .Má to háček , pod 15 pod nulou je to na mhd a vlak.Já ho chci hlavně na zimu do hor......
dostal jsem od fandů pár videí,se jukněte .Celkově 4WD trápí majitelé svou údržbou - jezdí s nimi po poli, na hřišti v 60 cm sněhu a uvaří motor ,nebo třeba vyjedou sjezdovku :-( a je to hotový .Podvozek je docela mohutný a leccos snese .Drobné netěsnosti nekomentuju .Odchází po 100tis ložisko a okrouhlá spojka na kardanu ,nic neřešitelného .
Mě to auto dostalo, jak hrabe zadek ,je to nádherný.
1foto je co jsem koupil další, ilustrativní kombi .všimněte si atypického umístění koulí a shnilého podvozku,to bude u mě v bledě modrém .jo češi se o to neumí moc starat .přitom 1cm gumoasfaltu a není co řešit :nevim proto nespěchám .naštěstí z toho mého nic neteče , (lnh) .díky za příspěvky .
http://www.youtube.com/watch?v=w87dYu0MtrQ&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=YfBnktZcS9Y
Ps: jel jsem nedávno na hory s tzd 1.8 , strašný .koza na ledu .co vyjelo 1.9 d,předtím jsem skončil a nerozjel ani na 2 .gumy 6mm zimní
a nevíte , kdo má krásný soupases stříbrný Praha 1 V jámě ?
Přílohy: aaa_cfoto.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 30836b ) - Staženo:14x. 3114409.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 146542b ) - Staženo:11x. 3114413.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 163891b ) - Staženo:11x.
Moj bx 1.7td nastartoval po 3 dnoch stania v -18 az -22 na prve otocenie ... ako vzdy je to o servise
Moj bx 1.7td nastartoval po 3 dnoch stania v -18 az -22 na prve otocenie ... ako vzdy je to o servise
Moj TRD nastartoval po 14 dnech staní v -15 - -20 na otočení ale su zvědav jak bude startovat moj 16V
Moj TRD nastartoval po 14 dnech staní v -15 - -20 na otočení :) ale su zvědav jak bude startovat moj 16V :)