Nějakej Had mi přes noc na parkovišti vorval postraní lišty na BX. Myslíte, že je možný je ještě koupit někde v citroenu nový? A nebo mi nezbívá nic jiněho než sehnat z nějakýho starýho?Když ty staré se blbě lepí.
Nějakej Had mi přes noc na parkovišti vorval postraní lišty na BX. Myslíte, že je možný je ještě koupit někde v citroenu nový? A nebo mi nezbívá nic jiněho než sehnat z nějakýho starýho?Když ty staré se blbě lepí.:nevim
To nevím, jestli se dají sehnat... Máš, nebo si měl ty slabší, nebo ty silnější? Mám doma všechny dveře ve stejný barvě co máš káru, a mám dojem že jsou na nich ty slabší, kdyby jsi chtěl...
To nevím, jestli se dají sehnat... Máš, nebo si měl ty slabší, nebo ty silnější? Mám doma všechny dveře ve stejný barvě co máš káru, a mám dojem že jsou na nich ty slabší, kdyby jsi chtěl...:-d
Podľa obrázku v tvojom profile máš tenké gumové lišty.
Dajú sa nalepiť späť úplne v pohode. Treba dôkladne oškrabať pôvodné lepidlo, resp. pásku, potom odmastiť (aj lišty, aj dvere), na nalepenie použiť obojstrannú penovú pásku (nemusí byť ani 3M, stačí aj z hypermarketu, len daj bacha, aby nebola stará), nalepiť ju na lišty a potom nalepiť lišty aj s páskou na dvere. Pre zvýšenie prilnavosti by som použil fén - páska po nahriatí lepí lepšie.
Podľa obrázku v tvojom profile máš tenké gumové lišty.
Dajú sa nalepiť späť úplne v pohode. Treba dôkladne oškrabať pôvodné lepidlo, resp. pásku, potom odmastiť (aj lišty, aj dvere), na nalepenie použiť obojstrannú penovú pásku (nemusí byť ani 3M, stačí aj z hypermarketu, len daj bacha, aby nebola stará), nalepiť ju na lišty a potom nalepiť lišty aj s páskou na dvere. Pre zvýšenie prilnavosti by som použil fén - páska po nahriatí lepí lepšie.
ja som lepil na zadnom blatniku chemoprenom a uz juneviem dat dole zarucene odradi kazdeho vandala (nezabudni podopret nejakov latov)
ja som lepil na zadnom blatniku chemoprenom a uz juneviem dat dole zarucene odradi kazdeho vandala (nezabudni podopret nejakov latov)
Presne pre to, že sa to pri lepení lepidlom posúva sa to lepí obojstrannou páskou
Okrem toho, keď ti to bude chcieť niekto opäť strhnúť, tak to aj strhne, akutát keď to budeš mať nalepené lepidlom hrozí, že ti to strhne aj s lakom alebo poškodí lištu
Presne pre to, že sa to pri lepení lepidlom posúva sa to lepí obojstrannou páskou:-)
Okrem toho, keď ti to bude chcieť niekto opäť strhnúť, tak to aj strhne, akutát keď to budeš mať nalepené lepidlom hrozí, že ti to strhne aj s lakom alebo poškodí lištu:-d