Zdarec. Nejde mi stěrač, teda respektive jen první a druhá poloha. Ta třetí nejrychlejší jde.. Zkusil jsem vyměnit páčku i ciklovač (to modré třetí relátko z leva v pojistkovce) a stále stejný.. Tak už nevím
A druhá věc je ještě ta, že mi nejde otáčkoměr spolu s tlakem a teplotou oleje. Pořád praská pojistka 10A první z leva....
Zdarec. Nejde mi stěrač, teda respektive jen první a druhá poloha. Ta třetí nejrychlejší jde.. Zkusil jsem vyměnit páčku i ciklovač (to modré třetí relátko z leva v pojistkovce) a stále stejný.. Tak už nevím :nevim
A druhá věc je ještě ta, že mi nejde otáčkoměr spolu s tlakem a teplotou oleje. Pořád praská pojistka 10A první z leva.... :nevim
No skus mrknut na kabely resp. konektory, ci niekde nie je nieco vytiahnute.
Co sa tyka praskania pojistky mrkni ci nemas niekde odpojeny kabel, viem ze u mna ked sa mi odpojil kabel snimaca spiatocky a volne lietal po motore tiez praskala pojistka ( ale ktora presne to neviem )
Matus
No skus mrknut na kabely resp. konektory, ci niekde nie je nieco vytiahnute.
Co sa tyka praskania pojistky mrkni ci nemas niekde odpojeny kabel, viem ze u mna ked sa mi odpojil kabel snimaca spiatocky a volne lietal po motore tiez praskala pojistka ( ale ktora presne to neviem )
Matus