Pri konštantnej rýchlosti, v otáčkach cca 2000-3000/min, veľmi jemne stlačenom pedále akcelerátora (rozumej tzv. "plynu") mi motor vynecháva. Pri pridaní /vyšších otáčkach/ ide plynule, na voľnobeh ide korektne-nemá tendenciu zhasnúť. Má niekto z fundovaných nejaký nápad?
Pri konštantnej rýchlosti, v otáčkach cca 2000-3000/min, veľmi jemne stlačenom pedále akcelerátora (rozumej tzv. "plynu") mi motor vynecháva. Pri pridaní /vyšších otáčkach/ ide plynule, na voľnobeh ide korektne-nemá tendenciu zhasnúť. Má niekto z fundovaných nejaký nápad?:-p
Že by sviečky? A ďakujem za vysvetlenie pojmu akcelerátor ja som myslel ze to je tá vec nad sporákom...))))
Že by sviečky?:-)) A ďakujem za vysvetlenie pojmu akcelerátor ja som myslel ze to je tá vec nad sporákom...;-)))))
Slušne som sa s ním porozprával, trošku som mu dohovoril, vyčistil zapaľovanie, vymenil vzducháč (rozumej vzduchový filter), vymenil váhu vzduchu a vypadá že sa skľudnil chlapec. Dúfam, že to tak aj zostane.
Nerád by som používal hrubšie dohováracie prostiedky umocnené hrubým slovom.
Slušne som sa s ním porozprával, trošku som mu dohovoril, vyčistil zapaľovanie, vymenil vzducháč (rozumej vzduchový filter), vymenil váhu vzduchu a vypadá že sa skľudnil chlapec. Dúfam, že to tak aj zostane.
Nerád by som používal hrubšie dohováracie prostiedky umocnené hrubým slovom.