Kdo poradí? Mám BX14EI s přístrojkou kde jsou hodiny a teď se ke mneě dostala přístrojvka s otáčkoměr, mám tam vyvedeno ovládání otáčkoměru? Bude to chodit když to je přehodím. Dík.
Kdo poradí? Mám BX14EI s přístrojkou kde jsou hodiny a teď se ke mneě dostala přístrojvka s otáčkoměr, mám tam vyvedeno ovládání otáčkoměru? Bude to chodit když to je přehodím. Dík.
ked prides na to ako zapojit otackomer tak daj urcite vediet mne to odriekly vsetci machri na BX-i lebo to nevedia a ked vedia teoriu tak sa to boja previest do praxe Potesi kazde zistenie
ked prides na to ako zapojit otackomer tak daj urcite vediet mne to odriekly vsetci machri na BX-i lebo to nevedia a ked vedia teoriu tak sa to boja previest do praxe Potesi kazde zistenie:palec
Ehm, otackomer sa riesil tu .link. ... co na tom stale nevies ? U benzinaka 3 draty, u diesla 4 ... popis tam je ...
Ehm, otackomer sa riesil tu http://www.bxclub.cz/diskuze/elektrika/13838118-ako-zapojit-otackomer/ ... co na tom stale nevies ? :-O U benzinaka 3 draty, u diesla 4 ... popis tam je ...