Chcel by som sa opýtať, že ako sa dajú nastaviť otáčky na citroene lebo od favorita to má ďaleko a nejako sa v tom neviem zorientovať... vedeli by ste mi poradiť kde to nájdem? najlepšie na nejakom obrázku motora, alebo tak nejako...
tip auta mam vyplnený
Ďakujem
Zdravím
Chcel by som sa opýtať, že ako sa dajú nastaviť otáčky na citroene lebo od favorita to má ďaleko :-)))) a nejako sa v tom neviem zorientovať... vedeli by ste mi poradiť kde to nájdem? najlepšie na nejakom obrázku motora, alebo tak nejako...
tip auta mam vyplnený
Ďakujem
Ty mas karburator ? Na karbeci to nie je problem ... Idealne ked vyfotis motor
Ty mas karburator ? Na karbeci to nie je problem ... Idealne ked vyfotis motor :)
no ano ja mam obycajny karbec to je 1.4 rocnik by to mal byt 83 aj ked neviem noo ale tak nejako...
noo tak som nasiel na nete fotku vyzera to prene takto
no ano ja mam obycajny karbec to je 1.4 rocnik by to mal byt 83 aj ked neviem noo ale tak nejako...
noo tak som nasiel na nete fotku vyzera to prene takto
Přílohy: 2925863833_d07bd960ba.jpg ( 120550b ) - detail
No na tej fotke je prd vidiet, spravidla sa volnobeh nastavuje na doraze klapky plynu, byva tam maly snek ktorym si nastavis volnobeh ...
No na tej fotke je prd vidiet, spravidla sa volnobeh nastavuje na doraze klapky plynu, byva tam maly snek ktorym si nastavis volnobeh ...
noo tak dam este jednu fotku aj z vyznacenym snekom ktory je dufam na to nastavovanie tak sa pozri prosiim ta...
a napadla ma este jedna vec da sa nejako nastavit aj bohatost zmesi alebo nie?? dakujem
noo tak dam este jednu fotku aj z vyznacenym snekom ktory je dufam na to nastavovanie tak sa pozri prosiim ta...
a napadla ma este jedna vec da sa nejako nastavit aj bohatost zmesi alebo nie?? dakujem
Přílohy: 001.JPG ( 524904b ) -
Keby si mal v profile súkromný email, tak by som ti k tomu niečo v PDF poslal.
Keby si mal v profile súkromný email, tak by som ti k tomu niečo v PDF poslal.
Podľa toho návodu sa bohatosť zmesi nastavuje skrutkou (schovanou) č. 7 na poslednej strane návodu.
Podľa toho návodu sa bohatosť zmesi nastavuje skrutkou (schovanou) č. 7 na poslednej strane návodu.
nooo ci by to mohlo byt spravne uvidiim ... a inak odkial si?? ak mozem vediet... ze by sme dakde sadli na piiivo ak by si mal chut
nooo ci by to mohlo byt spravne uvidiim ... a inak odkial si?? ak mozem vediet... ze by sme dakde sadli na piiivo ak by si mal chut
..no tým by som sa ani nechválil: .link.
..no tým by som sa ani nechválil: http://visit.bratislava.sk/profil.asp?p1=805 :-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-d:-d:-d:-d:-d
noo som si myslel ze je to presporok noo zajtra som v BA na jednu noc a potom putujem na moravu presnejsie velke karlovice takze asi tak...
noo som si myslel ze je to presporok :-)))):-)))):-)))):-)))):-)))) noo zajtra som v BA na jednu noc a potom putujem na moravu presnejsie velke karlovice :-)))):-)))):-)))) takze asi tak...