Ahoj, zrovna dnes se mi protrhla manžeta na zadní pístnici. Nemáš tam ještě nějaké a co za to....?
Ahoj, zrovna dnes se mi protrhla manžeta na zadní pístnici. Nemáš tam ještě nějaké a co za to....?
potreboval by som spolujascove predne biele alebo soferove do zelena ale zoberiem aj par neni problem a ak niekto ma tak aj zadne
potreboval by som spolujascove predne biele alebo soferove do zelena ale zoberiem aj par neni problem a ak niekto ma tak aj zadne :palec
comu nerozumies tym farbam? Citroeni maju predne svetla aj s farebnym sklom ku mne sa dostalo spolujazcove zo zelenym sklom ale uz to dam do poradku
comu nerozumies tym farbam? Citroeni maju predne svetla aj s farebnym sklom ku mne sa dostalo spolujazcove zo zelenym sklom ale uz to dam do poradku:palec
nieze nerozumiem, cakam na t e r m i n v y p r e d a j a, tvoje sklo je mi ukradnute
nieze nerozumiem, cakam na t e r m i n v y p r e d a j a, tvoje sklo je mi ukradnute:-d
mimochodom - take skla asi mam. su uskladnene v okrese NZ a prave som sa odtial vratil
mimochodom - take skla asi mam. su uskladnene v okrese NZ a prave som sa odtial vratil:-d:-d:-d
hiero, ani ti nebudem hovorit,ze som bol od stredy do piatku v Patinciach
hiero, ani ti nebudem hovorit,ze som bol od stredy do piatku v Patinciach:-(:-(:-(