pomooooooc...zlomil sem klic ve spinacce u bx 1,9D koupil jsem novou spinacku a nic..do celyho auta nejde elektrika a nevim co stim
pomooooooc...zlomil sem klic ve spinacce u bx 1,9D koupil jsem novou spinacku a nic..do celyho auta nejde elektrika a nevim co stim
Skontroluj poistky, relatka, vsetky konektory a privod 12V do poistkovej skrine - tluste cierne kable. Mohol si pri manipulacii s poistkovkou nieco povytiahnut.
Skontroluj poistky, relatka, vsetky konektory a privod 12V do poistkovej skrine - tluste cierne kable. Mohol si pri manipulacii s poistkovkou nieco povytiahnut.
tak to byla vymlaceny baterka , seplo mi zhavici relatko a odesla baterka. zapojil jsem to a motor toci ale nechytne asi nejde cerpadlo ...puvodni spinacka mela 4+5 kabliky tahle 5+2 ..tak nevim
tak to byla vymlaceny baterka , seplo mi zhavici relatko a odesla baterka. zapojil jsem to a motor toci ale nechytne asi nejde cerpadlo ...puvodni spinacka mela 4+5 kabliky tahle 5+2 ..tak nevim
takze ja som kupil BX so zalomenym klucom. Nenapada vas sposob ako ho odtial vybrat? Mam este dalsie 2 kluce a nerad by som menil vsetky zamky na aute.
takze ja som kupil BX so zalomenym klucom. Nenapada vas sposob ako ho odtial vybrat? Mam este dalsie 2 kluce a nerad by som menil vsetky zamky na aute. :(
predpokladam, ze sa klucom da tocit aj ked je zalomeny...kedze si nejak musel na meder prist. zdemontuj plasty okolo volantu potom odskrutkuj skrutku ktora drzi spinacku, otoc zalomenym klucom do 1. polohy a vyber spinacku do strany. oddel samotnu spinacku od zamku (drzi na jednej miniskrutke) a zamok odnes zamocnikovi, alebo do klucovej sluzby
predpokladam, ze sa klucom da tocit aj ked je zalomeny...kedze si nejak musel na meder prist. zdemontuj plasty okolo volantu potom odskrutkuj skrutku ktora drzi spinacku, otoc zalomenym klucom do 1. polohy a vyber spinacku do strany. oddel samotnu spinacku od zamku (drzi na jednej miniskrutke) a zamok odnes zamocnikovi, alebo do klucovej sluzby:-)
a čo tak vyskúšať páčenie dvoma proti sebe položenými hodinovými skrutkovačmi. Predpokladám, že z toho kľúča niečo trčí von
a čo tak vyskúšať páčenie dvoma proti sebe položenými hodinovými skrutkovačmi. Predpokladám, že z toho kľúča niečo trčí von:-))
nie.. z kluca netrci vobec nic. je zalomeny dnu.
Ma napadlo, ze vyberiem spinaciu a nejako ho vyklepem odtial, ale asi to by neslo. Dalej ma napadlo magnetom ho vybrat, ale asi ani to nepojde.
nie.. z kluca netrci vobec nic. je zalomeny dnu. :(
Ma napadlo, ze vyberiem spinaciu a nejako ho vyklepem odtial, ale asi to by neslo. Dalej ma napadlo magnetom ho vybrat, ale asi ani to nepojde. :D
zkusil bych nějakou silnější jehlu 2 podebrat z obou stran. Ale v výrobně ličů by měli poradit. zloděj asi těžko
zkusil bych nějakou silnější jehlu 2 podebrat z obou stran. Ale v výrobně ličů by měli poradit. zloděj asi těžko
Ak nejde otocit klucom resp. zamkom je to zalomene uz za prvou zapadkou, takze to von nepojde ...
Ak nejde otocit klucom resp. zamkom je to zalomene uz za prvou zapadkou, takze to von nepojde ...
Ked tam vlozim tu zlomenu cast klucika, tak otocit nim ide a viem nastartovat. ovsem nesmiem dat kluc so nultej polohy, lebo mi zamkne volat a potom ho uz klucom neodomknem. musim drotikom zatlacit valcek ci co to je v spinacke.
Ked tam vlozim tu zlomenu cast klucika, tak otocit nim ide a viem nastartovat. ovsem nesmiem dat kluc so nultej polohy, lebo mi zamkne volat a potom ho uz klucom neodomknem. musim drotikom zatlacit valcek ci co to je v spinacke.
No tak potom co riesis, vymontuj spinacku a na stole si ju krasne rozoberies a opravis.
No tak potom co riesis, vymontuj spinacku a na stole si ju krasne rozoberies a opravis.
Nie je to tazke rozobrat az dovnutra? nieze mi tam povyskakuju kadejake strunky. lebo ja musim ist az do sameho vnutra.
//EDIT: Este raz. Klucik je az uplne dnu zalomeny. Pred valcekom na odomknutie volantu. Na startovanie pouzivam zvysnu cast klucika. A ja chcem to co je dnu vybrat von, tak sa pytam. Je jednoduche rozobrat tu spinaciu skrinku? Resp. je jednoduche ju opatovne poskladat?
//EDIT2:
Takze takto vyzera ten zvysok zlomeneho klucika. .link.
takto to vyzera ked dam dolu plasty okolo volantu. Spinacka je prizvarana.. .link. .link.
ale mam pocit, ze ked povolim tu matku tak by sa mala spinacka dat pekne vybrat. Neviete ci droty co idu do spinacky su ukoncene konektorom, alebo su droty nejako "pripajkovane" o spinacku?
Nie je to tazke rozobrat az dovnutra? nieze mi tam povyskakuju kadejake strunky. lebo ja musim ist az do sameho vnutra.
//EDIT: Este raz. Klucik je az uplne dnu zalomeny. Pred valcekom na odomknutie volantu. Na startovanie pouzivam zvysnu cast klucika. A ja chcem to co je dnu vybrat von, tak sa pytam. Je jednoduche rozobrat tu spinaciu skrinku? Resp. je jednoduche ju opatovne poskladat?
//EDIT2:
Takze takto vyzera ten zvysok zlomeneho klucika.
http://obrazky.volne.eu/out.php/i1670_310820102376.jpg
takto to vyzera ked dam dolu plasty okolo volantu. Spinacka je prizvarana.. :(
http://obrazky.volne.eu/out.php/i1669_310820102371.jpg
http://obrazky.volne.eu/out.php/i1668_310820102369.jpg
ale mam pocit, ze ked povolim tu matku tak by sa mala spinacka dat pekne vybrat. Neviete ci droty co idu do spinacky su ukoncene konektorom, alebo su droty nejako "pripajkovane" o spinacku?
vidno ze poriadne necitas. potom je tazko, resp, zbytocne radit.
PS: co keby si vyskusal sekundove lepidlo, spojil oba kluce v spinacke a skusil zalomeny kus vybrat takto...
vidno ze poriadne necitas. potom je tazko, resp, zbytocne radit.
PS: co keby si vyskusal sekundove lepidlo, spojil oba kluce v spinacke a skusil zalomeny kus vybrat takto...:-))))
No a keď tam ten sekunďák budeš dávať tak len mikro kvapku! Lebo keď to preženieš tak budeš mať k autu dva kľúče!
No a keď tam ten sekunďák budeš dávať tak len mikro kvapku!:-d Lebo keď to preženieš tak budeš mať k autu dva kľúče!:-))
Skús do toho kľúčika v spínacej skrinke vyvŕtať dierku a narezať závit, potom zašrubuješ šrubku niečím podložíš a začneš doťahovať. Sú aj malé závitníky takže by to malo ísť.
Skús do toho kľúčika v spínacej skrinke vyvŕtať dierku a narezať závit, potom zašrubuješ šrubku niečím podložíš a začneš doťahovať. Sú aj malé závitníky takže by to malo ísť.
Zdravím, už som to robil dosť dávno ale čo sa pamätám tak to ide pekne rozobrať, ja som si dokonca musel niekoľko kolíkov zo spínačky vybrať lebo sa mi zasekávala takže ju nešlo otočiť, čo sa týka káblov tie idú vybrať z poistkového panelu ale mne stačilo ich trochu potlačiť aby sa dala vytiahnuť spínačka aj keď to je dosť natesno? Tak veľa zdaru!!
Zdravím, už som to robil dosť dávno ale čo sa pamätám tak to ide pekne rozobrať, ja som si dokonca musel niekoľko kolíkov zo spínačky vybrať lebo sa mi zasekávala takže ju nešlo otočiť, čo sa týka káblov tie idú vybrať z poistkového panelu ale mne stačilo ich trochu potlačiť aby sa dala vytiahnuť spínačka aj keď to je dosť natesno? Tak veľa zdaru!!