Prosim napiste mi podla obrazka, ktore svetlo je ktore.
ja to mam nasledovne
1-Smerovka
2-Spiatocka
3-Koncove svetlo
4-Hmlovka
5-Brzda
Je to tak spravne? Mne sa zda, ze by to malo byt 3-koncove, 4- brzda, 5-hmlovka
.link.
Prosim napiste mi podla obrazka, ktore svetlo je ktore.
ja to mam nasledovne
1-Smerovka
2-Spiatocka
3-Koncove svetlo
4-Hmlovka
5-Brzda
Je to tak spravne? Mne sa zda, ze by to malo byt 3-koncove, 4- brzda, 5-hmlovka
http://obrazky.volne.eu/out.php/i1689_svetla.jpg
Máš novější typ světel. Já mám bx z roku 1990 a tam jsou starší světla s mlhovkou na 5.
Máš novější typ světel. Já mám bx z roku 1990 a tam jsou starší světla s mlhovkou na 5.
To tam mám teda nějaký blázinec,u mně svítí 3 jako mlhovka,4ka jako obrys pod tou odrazkou,a 5ka mi svítí jako brzda,a to celá až do toho šedého pole nahoru
To tam mám teda nějaký blázinec,u mně svítí 3 jako mlhovka,4ka jako obrys pod tou odrazkou,a 5ka mi svítí jako brzda,a to celá až do toho šedého pole nahoru:-)
4-je obrys 3- moze byt brzda alebo hmlovka a 5- zvysne podla zapojenia ja mam 3-brzda a 5-hmlovka ale kamarat presne opacne je to blazninec ale je to tak
4-je obrys 3- moze byt brzda alebo hmlovka a 5- zvysne podla zapojenia ja mam 3-brzda a 5-hmlovka ale kamarat presne opacne je to blazninec ale je to tak
No super. nie ste niekto z okolia co viete rozobrat palubovku a spravne pozapajat konektori? viacej veci mam v aute divnych a bojim sa rozobrat palubovku.
No super. nie ste niekto z okolia co viete rozobrat palubovku a spravne pozapajat konektori? viacej veci mam v aute divnych a bojim sa rozobrat palubovku. :(
palubkou to nebude, tam je velmi malo konektorov co sa da zapojit spatne ... ja myslim ze mas problem priamo vo svetlach, povedal by som ze plosak je zo stareho typu a kryt s noveho pripadne niekto bastlil konektory alebo nieco podobne ...
palubkou to nebude, tam je velmi malo konektorov co sa da zapojit spatne ... ja myslim ze mas problem priamo vo svetlach, povedal by som ze plosak je zo stareho typu a kryt s noveho pripadne niekto bastlil konektory alebo nieco podobne ...
Takze takto. zadne svetla mi nesvietia. pouzivam hmlovky so slabsimi ziarovkami. nesvieti osvdtlenie spz. svetlo v kufri nedostava stavu. bzdove (a tusim aj spiatockove svetlo) svietia az po zapnuti svetiel.
Takze takto. zadne svetla mi nesvietia. pouzivam hmlovky so slabsimi ziarovkami. nesvieti osvdtlenie spz. svetlo v kufri nedostava stavu. bzdove (a tusim aj spiatockove svetlo) svietia az po zapnuti svetiel.
aha, no to vyzera na pekny bordel v elektrike niekto asi dost majstroval
aha, no to vyzera na pekny bordel v elektrike :-) niekto asi dost majstroval :)
No bordel tam asi je. ide o to, ze ked zapnem svetla tak sa mi zapnu len predne. takze problem asi nebude vzadu, ale skor niekde v okoli palubovky.
No bordel tam asi je. ide o to, ze ked zapnem svetla tak sa mi zapnu len predne. takze problem asi nebude vzadu, ale skor niekde v okoli palubovky.
takze takto.. posielam fotky po rozobrati zadnych svetiel. Zistil som jednu vec.. Ak zapnem svetla zadne nesvietia. zapnem hmlovky tak sa rozsvieti aj koncove aj hmlovky. Takze tam je nejak zle 1 kablik zapojeny.
Len teraz prist na to ktory. kazdopadne si mozem ponakupovat spojky a odpajat postupne.
.link.
takze takto.. :D posielam fotky po rozobrati zadnych svetiel. :D Zistil som jednu vec.. Ak zapnem svetla zadne nesvietia. zapnem hmlovky tak sa rozsvieti aj koncove aj hmlovky. :( Takze tam je nejak zle 1 kablik zapojeny. :(
Len teraz prist na to ktory. kazdopadne si mozem ponakupovat spojky a odpajat postupne. :(
http://obrazky.volne.eu/out.php/i1690_fotografia0032.jpg