Vytlkla sa mi baterka, tak som ju vybral a hodil na nabijacku. po nabiti som ju hodil do auta a prestal mi fungovat central. do kufra sa neviem vobec dostat a otvorit dvere idu len tie na kluc. na ostatnych nejde vytiahnut cuplik. ako ho odblokovat?
Vytlkla sa mi baterka, tak som ju vybral a hodil na nabijacku. po nabiti som ju hodil do auta a prestal mi fungovat central. do kufra sa neviem vobec dostat a otvorit dvere idu len tie na kluc. na ostatnych nejde vytiahnut cuplik. ako ho odblokovat?
Tam mas nieco docela hodne nabastlene, originalny central sa takto nesprava ... aj keby ti uplne zhorel cely central cez "cudle" sa dvere daju vzdy otvarat ...
Tam mas nieco docela hodne nabastlene, originalny central sa takto nesprava ... aj keby ti uplne zhorel cely central cez "cudle" sa dvere daju vzdy otvarat ...
Či to vymlátenie nebolo spôsobené centrálom. Možno zablbla reléová časť a tlačila šťavu do motorčekov a tie sa mechanicky zničili a možno preto nevieš vytiahnuť čudel. Musíš ho silou vyťiahnuť a potom otvoriť dvere. Neviem či máš centrál dorábaný či originál tak či tak by niekde v miestach pod volantom mala byť jednotka centrálu skús ju nájsť a premerať či idú napätia do motorčekov....
Či to vymlátenie nebolo spôsobené centrálom. Možno zablbla reléová časť a tlačila šťavu do motorčekov a tie sa mechanicky zničili a možno preto nevieš vytiahnuť čudel. Musíš ho silou vyťiahnuť a potom otvoriť dvere. Neviem či máš centrál dorábaný či originál tak či tak by niekde v miestach pod volantom mala byť jednotka centrálu skús ju nájsť a premerať či idú napätia do motorčekov....:-)
Jednotka centralu byva u starsich aut pred airboxom ( pristupna zo strany spolujazdca ) a u novsich v stredovom tuneli za pakou rucnej brzdy. Inak aj keby boli motory spalene tak by stale malo ist bez problemov otvorit auto cudlom - vlastna skusenost
Jednotka centralu byva u starsich aut pred airboxom ( pristupna zo strany spolujazdca ) a u novsich v stredovom tuneli za pakou rucnej brzdy. Inak aj keby boli motory spalene tak by stale malo ist bez problemov otvorit auto cudlom - vlastna skusenost :)
Skús odpojiť riadiacu jednotku a tak odomknúť zvnútra všetky dvere. Dostaneš sa k nej po odňaní plastovej "priehradky" zo zadnej časti stredového tunelu.
... keby bolo treba druhú riadiacu jednotku, alebo motorček/y, tak mám vymontované a v sobotu budem blízko Medera
Skús odpojiť riadiacu jednotku a tak odomknúť zvnútra všetky dvere. Dostaneš sa k nej po odňaní plastovej "priehradky" zo zadnej časti stredového tunelu.
... keby bolo treba druhú riadiacu jednotku, alebo motorček/y, tak mám vymontované a v sobotu budem blízko Medera:-d
Tak podarilo sa. musel som zamknut a odomknut dialkovym. neskusal som to ako prvu moznost, lebo mam na dialkovom odtrhnute tlacitko, ale uz to je ok. vdaka vsetkym.
Tak podarilo sa. musel som zamknut a odomknut dialkovym. neskusal som to ako prvu moznost, lebo mam na dialkovom odtrhnute tlacitko, ale uz to je ok. vdaka vsetkym.