Ahoj lidičky, chci se jen zeptat na co jsou různé konektory a čidla na mém BX 1,4 TGE benzín. Pořád se v tom nějak hrabu a zkoumám záhady, tak chci bejt informovanej co je co. Takže tady to je:
1. Čidlo pod rozdělovačem a vede od něho člutý konektor s jedním drátem
2. Čidlo v převodovce z vrchní části a je na něm bílý konektor
3. Odkud je hnědý konektor o 4 pinech vedle vzduchového filtru a vedou z něho 3 zelený a 1 hnědý drát. Není nikde zapojený
P.S. omlouvám se,že se pořád ptám na různý věci jak malej Jarda, ale BX je můj mazel a chci si ho dát dohromady a dnešním servisům se jen tak nedá věřit a protože nejsem žádnej automechanit spíše kutil raději se zeptám Vás jako odborníků
Ahoj lidičky, chci se jen zeptat na co jsou různé konektory a čidla na mém BX 1,4 TGE benzín. Pořád se v tom nějak hrabu a zkoumám záhady, tak chci bejt informovanej co je co. Takže tady to je:
1. Čidlo pod rozdělovačem a vede od něho člutý konektor s jedním drátem
2. Čidlo v převodovce z vrchní části a je na něm bílý konektor
3. Odkud je hnědý konektor o 4 pinech vedle vzduchového filtru a vedou z něho 3 zelený a 1 hnědý drát. Není nikde zapojený
P.S. omlouvám se,že se pořád ptám na různý věci jak malej Jarda, ale BX je můj mazel a chci si ho dát dohromady a dnešním servisům se jen tak nedá věřit a protože nejsem žádnej automechanit spíše kutil raději se zeptám Vás jako odborníků;-)
To bude určitě KDY,
žlutý pod rozdělovačem by mělo být čidlo teploty pro výstražnou kontrolku, na převodovce vím jedině o spínači zpátečky, a volný hnědý konektor nevím, kde myslíš, já mám takový hnědý nezapojený konektor u cívky a ten vede k snímači otáček na setrváku a je pro otáčkoměr, kdybys chtěl zapojit.
To bude určitě KDY,
žlutý pod rozdělovačem by mělo být čidlo teploty pro výstražnou kontrolku, na převodovce vím jedině o spínači zpátečky, a volný hnědý konektor nevím, kde myslíš, já mám takový hnědý nezapojený konektor u cívky a ten vede k snímači otáček na setrváku a je pro otáčkoměr, kdybys chtěl zapojit.
ten hnedy ma tusim kazdy bx, aj v dokumentacii je neoznaceny..bohvie co to je..
ten hnedy ma tusim kazdy bx, aj v dokumentacii je neoznaceny..bohvie co to je..
Přílohy: bx1.jpg ( 84452b ) -
To co jsi poslal je super popis díky moc. Jinak tady jsem vyfotil ten konektor co jsem myslel, ale jestliže ani v dokumentaci je neoznačenej, tak nemá význam.
To co jsi poslal je super popis díky moc. Jinak tady jsem vyfotil ten konektor co jsem myslel, ale jestliže ani v dokumentaci je neoznačenej, tak nemá význam.
Přílohy: 221120101372.jpg ( 858905b ) -