strasne mi smyka spojka a uz nepomohlo ani povelenie tak som sa rozhodol kupit novu sadu spojkovu lenze problem je v tom ze neviem podla coho to objednat nakolko v technicaku mam napisany rocnik 83, kastla ja minimalne 85, motor je tam pravdepodobne 87 a o motore to viem podla nahonu na tachometer... a tak sa vas pytam ako najlepsie zistit aky tip spojkovej sady potrebujem.. je na prevodovke nejaky stitok podla ktoreho by sa to dalo zistit???
za odpovede dakujem a prajem stastny novy rok
zdravim
strasne mi smyka spojka a uz nepomohlo ani povelenie tak som sa rozhodol kupit novu sadu spojkovu lenze problem je v tom ze neviem podla coho to objednat nakolko v technicaku mam napisany rocnik 83, kastla ja minimalne 85, motor je tam pravdepodobne 87 a o motore to viem podla nahonu na tachometer... a tak sa vas pytam ako najlepsie zistit aky tip spojkovej sady potrebujem.. je na prevodovke nejaky stitok podla ktoreho by sa to dalo zistit???
za odpovede dakujem a prajem stastny novy rok
noo tak vykon motora ja neviem no ale v techvnicaku mam napisanych 79kW takze asi ani to nieje ono... no kazdopadne zajtra si pojdem precitat stitok motora... ak tam bude
noo tak vykon motora ja neviem no ale v techvnicaku mam napisanych 79kW takze asi ani to nieje ono... no kazdopadne zajtra si pojdem precitat stitok motora... ak tam bude :nevim:-p
Koukal jsem na fotku, máš novější model karoserie... ale podle ničeho se nedá uhodnout, jaký motor tam fyzicky máš. Nejlepší by byly fotky motorového prostoru a detail ovládací páky spojky na převodovce (kvůli spojkovému ložisku) ... a neměl by si o dílech rozhodnout ten, co ti to bude měnit? když vlastně nevíš na čem jezdíš a tak předpokládám, že sám to dělat nebudeš
Koukal jsem na fotku, máš novější model karoserie... ale podle ničeho se nedá uhodnout, jaký motor tam fyzicky máš. Nejlepší by byly fotky motorového prostoru a detail ovládací páky spojky na převodovce (kvůli spojkovému ložisku) ... a neměl by si o dílech rozhodnout ten, co ti to bude měnit? když vlastně nevíš na čem jezdíš a tak předpokládám, že sám to dělat nebudeš;-)