Ahoj lidi,
mám prosbu, za studena po natočení má tendenci chcípnout a taky se stane. Chod je nepravidelný a hodně kouří. Po zahřátí se chod upraví ale při jízdě škube a dost. Taky spotřeba se zvedla někam kolem 12-ti litrů. Na zapalování jsem koukal, to je ok. Kámoš tvrdí, že tam jde moc paliva a že asi poťák na klapce je kaput. Je pravda, když ho odpojím v různých otáčkák, žádná změna nenastane. Hadička hned pod vstřikovačem mi vede jen tak do airboxu, asi nějaká úpravička předchozího majitele, ale mám dojem, že by to mělo být nějak regulovaný a když jí přiškrtím, chcípne. A ta druhá hned pod ní je napojená na něco s konektorem. Tu jsem zkoušel taky za chodu odpojit a žádná reakce. Žádnou chybu kontrolka nehlásí. Jestli se s tím někdo setkal, poraďte.
Ahoj lidi,
mám prosbu, za studena po natočení má tendenci chcípnout a taky se stane. Chod je nepravidelný a hodně kouří. Po zahřátí se chod upraví ale při jízdě škube a dost. Taky spotřeba se zvedla někam kolem 12-ti litrů. Na zapalování jsem koukal, to je ok. Kámoš tvrdí, že tam jde moc paliva a že asi poťák na klapce je kaput. Je pravda, když ho odpojím v různých otáčkák, žádná změna nenastane. Hadička hned pod vstřikovačem mi vede jen tak do airboxu, asi nějaká úpravička předchozího majitele, ale mám dojem, že by to mělo být nějak regulovaný a když jí přiškrtím, chcípne. A ta druhá hned pod ní je napojená na něco s konektorem. Tu jsem zkoušel taky za chodu odpojit a žádná reakce. Žádnou chybu kontrolka nehlásí. :nevim Jestli se s tím někdo setkal, poraďte.
Ahoj, mne to robilo podobne veci. Myslel som si ze sa asi kvoli tomu zblaznim vsetko som popozeral a vysvitlo ze mi to robila ohnuta trubka na naftu bola premacknuta a nechcelo to vobec ist tak som ju vymenila a prefukol som palivovu hadicku co mi ide do filtra a problem sa vyriesil. Auto teraz slape ako hodinky
Ahoj, mne to robilo podobne veci. Myslel som si ze sa asi kvoli tomu zblaznim vsetko som popozeral a vysvitlo ze mi to robila ohnuta trubka na naftu bola premacknuta a nechcelo to vobec ist tak som ju vymenila a prefukol som palivovu hadicku co mi ide do filtra a problem sa vyriesil. Auto teraz slape ako hodinky :-)
no D a Tzi si malinko ine
Ta trubicka ma viest do cidla tlaku v sacom potrubi - bez toho to spravne fungovat nebude. Obavam sa ze mas vaznu zavadu na aute - auto napadnute kutilom ... Skus to nejak nafotit nech je ten tvoj motor vidiet.
no D a Tzi si malinko ine :)
Ta trubicka ma viest do cidla tlaku v sacom potrubi - bez toho to spravne fungovat nebude. Obavam sa ze mas vaznu zavadu na aute - auto napadnute kutilom ... Skus to nejak nafotit nech je ten tvoj motor vidiet.
Tak už jezdím , vstřikování bylo přetlakovaný, v regulátoru tlaku se sekla pružina. A to škubání bylo prošlehlým víčkem rozdělovače. Jinak čidla začaly fungovat, neb jsem všechny konektory prostříkal kontaktolem. . Dokonce mi fungujou všechny kontrolky.
Tak už jezdím :-)), vstřikování bylo přetlakovaný, v regulátoru tlaku se sekla pružina. A to škubání bylo prošlehlým víčkem rozdělovače. Jinak čidla začaly fungovat, neb jsem všechny konektory prostříkal kontaktolem. :palec. Dokonce mi fungujou všechny kontrolky.:-))