Ahoj, mám BXko bez posilovače... Mám dotaz - dá se tam dodatečně namontovat? Jestli jo, kolik by to mohlo stát?
Ahoj, mám BXko bez posilovače... Mám dotaz - dá se tam dodatečně namontovat? Jestli jo, kolik by to mohlo stát?
dá ..sice je tam trocha blbý prístup ale dá...ak mas posilovac ten piest a tú vec kde ide tyč z volantu s trubkami tak ich ta len namontujes a zapojis podla hydraulickej schemy...potrebujes jamu a volny den...
dá ..sice je tam trocha blbý prístup ale dá...ak mas posilovac ten piest a tú vec kde ide tyč z volantu s trubkami tak ich ta len namontujes a zapojis podla hydraulickej schemy...potrebujes jamu a volny den...
No tak jestli to budeš dělat tak přeji hodně štěstí a hlavně trpělivosti... ten přístup je fakt na nic... ale dá se všechno
No tak jestli to budeš dělat tak přeji hodně štěstí a hlavně trpělivosti... ten přístup je fakt na nic... ale dá se všechno :)
Nezapomeň na jiný tlakový regulátor, kostku a spoustu dalších trubek navíc... Já bych to nedělal a na 1.4ce už vůbec ne, nemá to cenu...
Nezapomeň na jiný tlakový regulátor, kostku a spoustu dalších trubek navíc... Já bych to nedělal a na 1.4ce už vůbec ne, nemá to cenu... ;-)
jj podle mně ta práce za to nestojí... myslým že to vyjde na dýl než na jeden den, najde se spousta problému co se budou muset nějak řešit... nejlepší by bylo vyhodit motor ven namontovat to a pak ho dat zpátky, takhle tam je fakt dost málo místa
jj podle mně ta práce za to nestojí... myslým že to vyjde na dýl než na jeden den, najde se spousta problému co se budou muset nějak řešit... nejlepší by bylo vyhodit motor ven namontovat to a pak ho dat zpátky, takhle tam je fakt dost málo místa
mam problemek se servem. jede normalne ale sem tam chci otocit a se sekne a pak najednou povoli uz jsem centralku vymenil a ovzdusnil a lhm je dost co tam muze byt spatne. auto se zveda v pohode brzdi jen na dotek pedalu vse ok nikde netece lhm
mam problemek se servem. jede normalne ale sem tam chci otocit a se sekne a pak najednou povoli uz jsem centralku vymenil a ovzdusnil a lhm je dost co tam muze byt spatne. auto se zveda v pohode brzdi jen na dotek pedalu vse ok nikde netece lhm
noo ja som menil celu napravnicu lebo uz bola znita a tak som uz aj zalozil servo ale je to makacka vazne musis mat pevne nervy ale zatial vseko bavi
noo ja som menil celu napravnicu lebo uz bola znita :D a tak som uz aj zalozil servo ale je to makacka vazne musis mat pevne nervy ale zatial vseko bavi :D