odešlo mi žhavení. Přestala svítit kontrolka a tak hledám opraváře - jeden co teď nemá čas mi to změřil a říkal, že to je vadný relé, které se dá koupit za 400 u Citroenu. Druhý opravář co teď má čas, ale ještě se na to nedíval, říkal, že to bude žhavící segment za 1500 - 3000 u Citroenu a že by to vyřešil nějakým ručním žhavením a tlačítkem. Takže opravdu nevím, ale to tlačítko se mi nějak nezdá... Děkuji všem za rady a pomoc v Ostrava
odešlo mi žhavení. Přestala svítit kontrolka a tak hledám opraváře - jeden co teď nemá čas mi to změřil a říkal, že to je vadný relé, které se dá koupit za 400 u Citroenu. Druhý opravář co teď má čas, ale ještě se na to nedíval, říkal, že to bude žhavící segment za 1500 - 3000 u Citroenu a že by to vyřešil nějakým ručním žhavením a tlačítkem. Takže opravdu nevím, ale to tlačítko se mi nějak nezdá... Děkuji všem za rady a pomoc v Ostrava:)
Predpokladam ze poistky si skontroloval ... ak ano tak skus rozmontovat a vycistit tu modru krabicku nad pravym blatnikom. Kontakty prestriekaj kontaktolom. A ak vies aspon trocha s multimetrom tak do 10 minut najdes zavadu ...
Predpokladam ze poistky si skontroloval ... ak ano tak skus rozmontovat a vycistit tu modru krabicku nad pravym blatnikom. Kontakty prestriekaj kontaktolom. A ak vies aspon trocha s multimetrom tak do 10 minut najdes zavadu ...
Díky za odpověď, ještě že tu jste, jinak by mě asi všude pěkně obrali, podle všeho to byla ta modrá krabička a tak uvidím kolik to bude stát, příště to snad zvládnu sám...Díky
Díky za odpověď, ještě že tu jste, jinak by mě asi všude pěkně obrali, podle všeho to byla ta modrá krabička a tak uvidím kolik to bude stát, příště to snad zvládnu sám...Díky
zdravim mam jednu otazku na mojom 1,7D mi zhavy stale ci je studeny motor alebo teply je to chyba alebo to ma tak byt alebo sa nekto s tym pohral pretoze je motor lager???
diki za odpovede
zdravim mam jednu otazku na mojom 1,7D mi zhavy stale ci je studeny motor alebo teply je to chyba alebo to ma tak byt alebo sa nekto s tym pohral pretoze je motor lager???
diki za odpovede
u týchto motorov je to nomalne akurat sa meni doba zhavenia. skus si to skontrolovat ak je chladnejsie dlhsia doba ak teplejsie kratsia doba. no na mojom byvalom citrone som vobec za tepla necakal na zhasnutie kontrolky zhavenia motor chytal na prvy brnk
u týchto motorov je to nomalne:-d akurat sa meni doba zhavenia. skus si to skontrolovat ak je chladnejsie dlhsia doba ak teplejsie kratsia doba. no na mojom byvalom citrone som vobec za tepla necakal na zhasnutie kontrolky zhavenia motor chytal na prvy brnk:-))
no to mas pravdu v zime zhavy dlhsie v lete kratsie lebo co ma foter 2ku golfa tam mu za tepla nezhavy vobec diky hiero vyskusam bez zhavenia za tepla
no to mas pravdu v zime zhavy dlhsie v lete kratsie lebo co ma foter 2ku golfa tam mu za tepla nezhavy vobec diky hiero vyskusam bez zhavenia za tepla :)