Ahoj, jsem tu nový a hned mám průser . Potřebuji sehnat akutně co nejrychleji štítek, který je přinýtovaný na bloku motoru s jeho typem. Mám 1.8 D, což znamená, že potřebuji, aby na něm bylo vyraženo "161A". Dobře bych za ten štítek zaplatil... Na vrakáči mi chcou prodat pouze celí motor, ten je mi však naprd, ten můj chodí jak víno. Tak prosím o pomoc...děkuji
Ahoj, jsem tu nový a hned mám průser :-d. Potřebuji sehnat akutně co nejrychleji štítek, který je přinýtovaný na bloku motoru s jeho typem. Mám 1.8 D, což znamená, že potřebuji, aby na něm bylo vyraženo "161A". Dobře bych za ten štítek zaplatil... Na vrakáči mi chcou prodat pouze celí motor, ten je mi však naprd, ten můj chodí jak víno. Tak prosím o pomoc...děkuji;-)
No problém je v tom, že jsem byl na STK, kde na to přišli, že tam je jiný typ motoru. Léta to nikomu nevadilo a chodilo to legal a teď to nějak hrotí. Takže to auto má v jejich online evidenci, že tam byly nějaké šachy s motorem a prý to budou koumat. Takže bych potřeboval ten štítek origo....Nemá to někdo??? prosííím
No problém je v tom, že jsem byl na STK, kde na to přišli, že tam je jiný typ motoru. Léta to nikomu nevadilo a chodilo to legal a teď to nějak hrotí. Takže to auto má v jejich online evidenci, že tam byly nějaké šachy s motorem a prý to budou koumat. Takže bych potřeboval ten štítek origo....Nemá to někdo??? prosííím
Mne ho vyrobili v servise, na základe Tech.Preukazu ale nie každý servis to robí. Bloček o zaplatení platení, že je to OK
Mne ho vyrobili v servise, na základe Tech.Preukazu ale nie každý servis to robí. Bloček o zaplatení platení, že je to OK
no newem ci ja tato tema aktualna ale ja mam ten stitok z 1,8D "161A" neviem ci neni uz neskoro ale aj tak
no newem ci ja tato tema aktualna ale ja mam ten stitok z 1,8D "161A" neviem ci neni uz neskoro ale aj tak :)