pravdu povediac este som si nevsimol postup dvihania, ako vravim vzdy sa medzi tym babrem s radiom , len som si vsimol ze sa akosi nechce zhasnut jednej kontrolke kym sa nepohnem , musim to kuknut
pravdu povediac este som si nevsimol postup dvihania, ako vravim vzdy sa medzi tym babrem s radiom , len som si vsimol ze sa akosi nechce zhasnut jednej kontrolke kym sa nepohnem , musim to kuknut
to som si tiez nevsimal kym som nenapojil servo az vtedy som daval pozor ale myslim za to budu bud piestnice v tahu alebo snimac vysky a ktora kontrolka ti svieti????
to som si tiez nevsimal kym som nenapojil servo az vtedy som daval pozor ale myslim za to budu bud piestnice v tahu alebo snimac vysky a ktora kontrolka ti svieti????
bolo malo vody v chladici , dolial som cca pol litra a je to ok, a to dvihanie na mojom je asi podla nalady aku moj krapik ma , ale zvetsa najprv zadok a potom predok, a bud mi odchadza cerpadlo , alebo mam zanesene sitka , lebo cerpadielko zacalo dako casto spinat.,ale len na normalnej polohe , inde je ticho.
bolo malo vody v chladici , dolial som cca pol litra a je to ok, a to dvihanie na mojom je asi podla nalady aku moj krapik ma , ale zvetsa najprv zadok a potom predok, a bud mi odchadza cerpadlo , alebo mam zanesene sitka , lebo cerpadielko zacalo dako casto spinat.,ale len na normalnej polohe , inde je ticho.
hmm no to aj nm robilo skus este odvzdusnit regulator mozno to pomoze mne zase rychlo cvyka cerpadlo a neviem co to moze byt lebo 5tu gulu mam tiez natlakovanu tak este daco vyskusam ale tie sitka tiez nie je zly napad ja som svoj este nevidel ale asi ich pozriem kolko brudu na nich bude
hmm no to aj nm robilo skus este odvzdusnit regulator mozno to pomoze :) mne zase rychlo cvyka cerpadlo a neviem co to moze byt lebo 5tu gulu mam tiez natlakovanu tak este daco vyskusam :) ale tie sitka tiez nie je zly napad ja som svoj este nevidel ale asi ich pozriem kolko brudu na nich bude :P
Mala som skoro ten istý problém, lenže mne sa to nezdvíhalo vôbec ani po pridaní otáčok, a výmena čerpadla fakt pomohla.
Mala som skoro ten istý problém, lenže mne sa to nezdvíhalo vôbec ani po pridaní otáčok, a výmena čerpadla fakt pomohla.
ako vravim mne dviha len cuka ako blbe a vobec sa mi to nechce riesit, ale budem musiet
ako vravim mne dviha len cuka ako blbe a vobec sa mi to nechce riesit, ale budem musiet :-)
ak ti to len na normalnej polohe spina casto tak su asi v pytli piestnice pripadne vyskovy korektor niektory tece
ak sa seka posilovac tak najskor aj cerpadlo
ak ti to len na normalnej polohe spina casto tak su asi v pytli piestnice pripadne vyskovy korektor niektory tece
ak sa seka posilovac tak najskor aj cerpadlo
no servo mi cukalo pokym som nevimenil 5tu gulu teraz ide jak babika lahucko aj ked neviem ci 5ta gula ma daco spolocne so servom lebo podla kocky sa mi zda ze servo ide priamo od crpadla ale tak ide OK tak neriesim len to rychle cvakanie ma stve no mam doma este dve cerpadla ale su z BX bez serva tak neviem ci sa lisia nejako a ci budu stihat tlacit
no servo mi cukalo pokym som nevimenil 5tu gulu teraz ide jak babika lahucko aj ked neviem ci 5ta gula ma daco spolocne so servom lebo podla kocky sa mi zda ze servo ide priamo od crpadla ale tak ide OK tak neriesim len to rychle cvakanie ma stve :( no mam doma este dve cerpadla ale su z BX bez serva tak neviem ci sa lisia nejako a ci budu stihat tlacit
ak je 5ta gula uplne mrtva a cuka posilovac znamena ze cerpadlo je na hrane s vykonom ale zatial staci ... Cerpadiel je myslim niekolko druhov ale stacit by malo ...
ak je 5ta gula uplne mrtva a cuka posilovac znamena ze cerpadlo je na hrane s vykonom ale zatial staci ... Cerpadiel je myslim niekolko druhov ale stacit by malo ...
inak je nejake farebne rozlisenie cerpadiel ?? teraz mam zelene ale to co mam odlozene je cierne su rozdielne ci je to iba farba????
inak je nejake farebne rozlisenie cerpadiel ?? teraz mam zelene ale to co mam odlozene je cierne su rozdielne ci je to iba farba????
thief skor je cerpadlo na hrane , lebo dviha pomerne rychlo cca 30 sekund , servo ide hladko , brzdy tiez len cuka kazde 2 sekundy , auto drzi do rana zdvihnute co ma sakra prekvapilo , a flaky podo mnou neostavaju , predchadzajuci majitel mi oznamil stastnu info ze to cerpadlo tak casto uz spina 3 roky
thief skor je cerpadlo na hrane , lebo dviha pomerne rychlo cca 30 sekund , servo ide hladko , brzdy tiez len cuka kazde 2 sekundy , auto drzi do rana zdvihnute co ma sakra prekvapilo , a flaky podo mnou neostavaju , predchadzajuci majitel mi oznamil stastnu info ze to cerpadlo tak casto uz spina 3 roky :-))))