No to asi aj ano ale tak nemam navyber .. Skusim ešte jedneho mechanika ktory sa nato pozrie ale ak nie tak nie čouž aj ked mi to je luto .. Jasne keby je na diely dam vediet
No to asi aj ano ale tak nemam navyber :( .. Skusim ešte jedneho mechanika ktory sa nato pozrie ale ak nie tak nie čouž aj ked mi to je luto .. Jasne keby je na diely dam vediet :)
a takto koncia vsetky BX-a ... bez servisu do poslednej chvile a potom to uz proste vzdaju ...
a takto koncia vsetky BX-a ... bez servisu do poslednej chvile a potom to uz proste vzdaju ...
já už na to nereaguju, ty samý dotazy , ve fóru je toho mraky jak tady tak jinde ....kape zelená - auto je asi prokletý ,půjde z domu .přitom závada typu je to rukama -tím mezikusem od pedálů k sedačce .
to samý mám doma , tatík na svoje tdčko Bxo nesáhne , pak se diví , že mu to nedobíjí ,když má v háji vinutí
ukazuju mu jak má opravit trubky ,místo toho to bastlí - stejně to zůstan na mě
když mu řeknu že servisní interval lmh je 60 tis nevymění ju....
BXO a XA XM C5 jen těm , kdo to auto skutečně chce.
já už na to nereaguju, ty samý dotazy , ve fóru je toho mraky jak tady tak jinde ....kape zelená - auto je asi prokletý ,půjde z domu .přitom závada typu je to rukama -tím mezikusem od pedálů k sedačce .
to samý mám doma , tatík na svoje tdčko Bxo nesáhne , pak se diví , že mu to nedobíjí ,když má v háji vinutí
ukazuju mu jak má opravit trubky ,místo toho to bastlí - stejně to zůstan na mě
když mu řeknu že servisní interval lmh je 60 tis nevymění ju....
BXO a XA XM C5 jen těm , kdo to auto skutečně chce.
to ale plati u kazdeho auta nie len u citroena - kazde potrebuje pravidelny servis ...
to ale plati u kazdeho auta nie len u citroena - kazde potrebuje pravidelny servis ...
tak tak. kazde auto potrebuje starostlivost. a moj nazor je ten, ze ak bxko dostane to min. mnozstvo ake potrebuje tak to vobec nie je poruchove auto skor naopak boooze normalne mi to niekedy chyba byt spinavy od LHMky
tak tak. kazde auto potrebuje starostlivost. a moj nazor je ten, ze ak bxko dostane to min. mnozstvo ake potrebuje tak to vobec nie je poruchove auto skor naopak:-)))) boooze normalne mi to niekedy chyba byt spinavy od LHMky:-d
Hehe no ja som nepovedal že to je zle auto , prekliate ani nič podobne .. Auto je podla mna super a ja ho mam naozaj len chvilu a majitel predtym nanho uplne ale uplne kašlal ! Ešte som ho tak uplne neodpisal snažim sa ho stale dat dokopy len proste nemam dost financii ani priestory nato a pred panelakom na sydlisku to nieje bohviečo .. Auto je podla mna naozaj super , vzhladovo aj motorovo aj všetko to že snim mam ja teras problemy je už otazka toho ako sa onho starali , tak uvidim čo sa bude dat a budem rad ak sa da dokopy a vydrži dalej
Hehe no ja som nepovedal že to je zle auto , prekliate ani nič podobne :) .. Auto je podla mna super a ja ho mam naozaj len chvilu a majitel predtym nanho uplne ale uplne kašlal ! Ešte som ho tak uplne neodpisal snažim sa ho stale dat dokopy len proste nemam dost financii ani priestory nato a pred panelakom na sydlisku to nieje bohviečo .. Auto je podla mna naozaj super , vzhladovo aj motorovo aj všetko to že snim mam ja teras problemy je už otazka toho ako sa onho starali , tak uvidim čo sa bude dat a budem rad ak sa da dokopy a vydrži dalej :)
tak tak. kazde auto potrebuje starostlivost. a moj nazor je ten, ze ak bxko dostane to min. mnozstvo ake potrebuje tak to vobec nie je poruchove auto skor naopak boooze normalne mi to niekedy chyba byt spinavy od LHMky
hehe to mne nie, naposledy ked som si povedal "urcite to mam odtlakovane" doteraz mam zeleny flak na strope garaze
hehe to mne nie, naposledy ked som si povedal "urcite to mam odtlakovane" :) doteraz mam zeleny flak na strope garaze :))))
hehe to mne nie, naposledy ked som si povedal "urcite to mam odtlakovane" doteraz mam zeleny flak na strope garaze
ked som prvy krat odvzdusnoval brzdy na predu to bol mazec. bol som zeleny aj za usami a to nehovorim o garazi po fraku dostala aj penazenka kym sa pomocnik spamatal aj spolu somnou tak asi vystriekali dva litre lhmky
ked som prvy krat odvzdusnoval brzdy na predu to bol mazec. bol som zeleny aj za usami a to nehovorim o garazi:-)) po fraku dostala aj penazenka kym sa pomocnik spamatal aj spolu somnou tak asi vystriekali dva litre lhmky:-d
To Delfons1-máš sice pravdu,že na sídlišti se blbě dělá,ale v tom,že to nejde ti budu oponovat.Osobně jsem si na nebožce škodné měnil před panelákem motor a před 14 dny jsem téměř uprostřed Českých Budějovic měnil spojku na X2 .Jinak běžnou údržbu, mimo výměny oleje dělám běžně před panelákem!
To Delfons1-máš sice pravdu,že na sídlišti se blbě dělá,ale v tom,že to nejde ti budu oponovat.Osobně jsem si na nebožce škodné měnil před panelákem motor a před 14 dny jsem téměř uprostřed Českých Budějovic měnil spojku na X2 .Jinak běžnou údržbu, mimo výměny oleje dělám běžně před panelákem!
No tak to maš potom dobre že to zvladaš takto .. obdiv .. Mne vytiekla LHM pred panelakom a na druhy den ma už čakali pred panelakom už mestsky policajti aj z blokovou pokutou nemožem si vynachvalit svojich susedov .. Jasne že sa to dá nehovorim že nie ked je človek šikovny a vie si pomôct nič neni nemožne
No tak to maš potom dobre že to zvladaš takto :) .. obdiv .. Mne vytiekla LHM pred panelakom a na druhy den ma už čakali pred panelakom už mestsky policajti aj z blokovou pokutou :) nemožem si vynachvalit svojich susedov .. Jasne že sa to dá nehovorim že nie ked je človek šikovny a vie si pomôct nič neni nemožne :)
No susedia vedia narobit skody ty zly som rad ze byvam na dedine ale tak vazne za rok co mam svojho citrona som pomenil skoro vsrko prva bola hlava potom npredna napravnica tak vsetky trubky a zadne brzdy nespominam to som musel zohnm druhe brzdice a dalsie veci ako servo a gule zadne + piestnice stare som musel odrezat bo od nova neboli asi menene no viacj casu som stravil s autom ako s cajou ale tak stoji to zato uz len ten pocit a teraz po meste sa preveziem vo vytunenom cirone tak kazda cajka spozorni zrak
nevzdavaj to
No susedia vedia narobit skody ty zly som rad ze byvam na dedine ale tak vazne za rok co mam svojho citrona som pomenil skoro vsrko prva bola hlava potom npredna napravnica tak vsetky trubky a zadne brzdy nespominam to som musel zohnm druhe brzdice :D a dalsie veci ako servo a gule zadne + piestnice stare som musel odrezat bo od nova neboli asi menene no viacj casu som stravil s autom ako s cajou ale tak stoji to zato uz len ten pocit :) a teraz po meste sa preveziem vo vytunenom cirone tak kazda cajka spozorni zrak :)
nevzdavaj to :)
ako pise pepo tak rychlo sa vzdat ja ked som mal prvy bx co bolo uz dost davno tak som skoro prisiel o nervy pokazilo sa tam vela veci vcetne hydrauliky ale nevzdal som to a teraz ich mam niekolko a vobec nebanujem ze som sa vtedy nevzdal vsak uz som ti pisal ak chces rad pomozem som bx pozitiv
ako pise pepo tak rychlo sa vzdat ja ked som mal prvy bx co bolo uz dost davno tak som skoro prisiel o nervy pokazilo sa tam vela veci vcetne hydrauliky ale nevzdal som to a teraz ich mam niekolko a vobec nebanujem ze som sa vtedy nevzdal vsak uz som ti pisal ak chces rad pomozem som bx pozitiv
Ono to taky není až tak růžové.Ve vedlejším vchodu bydlí bývalý předsada ROH z bývalé Jitky (bavlnářské závody) a to je super poděs.V hospodě na příchodu na WC jsem musel odplivnout do umyvadla a pak jsem to ihned spláchnul-začal na mne ječet jak Viktorka jaké že jsem hovado atd.Hrozně rád strká rypák do věcí po kterých je mu ho-no.Těch pokut od MP jsem také pár platil,paradoxně vždy přišel býv.nováček co jsem ho měl v přijímači a vždy s aktivním blbem.Dopoledne jsem odhlásil z evidence fiata a večer už byla pokuta,rekonstruoval jsem byt-vybil jádro,nanosím před panelák na trávu,umeju se a pustím TN-už zvonili.Takže opravdu jsou sousedi všímaví,ale jak na co.Když tam debil obcházel nová a zánovní auta s hřebíkem-toho si nikdo nevšímal!!!!!!!!Sorry za OT ,ale musel jsem.
A nyní k problému.
Já bych celý blok nebo inkriminované místo zkusil umýt nebo alespoň utřít hadrou a pak natočit a sledovat odkud to poteče,pak teprve řešit jak to odstranit.
Do Seredi to mám trochu z ruky jinak bych možná pomohl více
Ono to taky není až tak růžové.Ve vedlejším vchodu bydlí bývalý předsada ROH z bývalé Jitky (bavlnářské závody) a to je super poděs.V hospodě na příchodu na WC jsem musel odplivnout do umyvadla a pak jsem to ihned spláchnul-začal na mne ječet jak Viktorka jaké že jsem hovado atd.Hrozně rád strká rypák do věcí po kterých je mu ho-no.Těch pokut od MP jsem také pár platil,paradoxně vždy přišel býv.nováček co jsem ho měl v přijímači a vždy s aktivním blbem.Dopoledne jsem odhlásil z evidence fiata a večer už byla pokuta,rekonstruoval jsem byt-vybil jádro,nanosím před panelák na trávu,umeju se a pustím TN-už zvonili.Takže opravdu jsou sousedi všímaví,ale jak na co.Když tam debil obcházel nová a zánovní auta s hřebíkem-toho si nikdo nevšímal!!!!!!!!Sorry za OT ,ale musel jsem.
A nyní k problému.
Já bych celý blok nebo inkriminované místo zkusil umýt nebo alespoň utřít hadrou a pak natočit a sledovat odkud to poteče,pak teprve řešit jak to odstranit.
Do Seredi to mám trochu z ruky jinak bych možná pomohl více
No tak dakujem za rady chalani , zatial to nevzdavam a snažim sa ho dat dokopy , dufam že cez vykend niekam pokročim a aspon motor bude bežat ako ma .. No tak to maš asi dost od ruky ale tak nejak to budem musiet zvladnut . A vlado dik moc len teras musim dat dokopy motor aby to vlastne išlo a keby niečo aspon viem nakoho sa mozem obratit . diky
No tak dakujem za rady chalani , zatial to nevzdavam a snažim sa ho dat dokopy , dufam že cez vykend niekam pokročim a aspon motor bude bežat ako ma .. No tak to maš asi dost od ruky ale tak nejak to budem musiet zvladnut . A vlado dik moc len teras musim dat dokopy motor aby to vlastne išlo a keby niečo aspon viem nakoho sa mozem obratit . diky