dostal som taky mozno divny napad teraz v lete ked su horucavy tak sa mi hreje nadoba s LHM mozno iba mne ale co tak prirobit chladic jak na servo ?? poslat hlinikovu trubku medzi nasavanie z nadrzky a cerpadlo ????
dostal som taky mozno divny napad :D teraz v lete ked su horucavy tak sa mi hreje nadoba s LHM mozno iba mne ale co tak prirobit chladic jak na servo ?? poslat hlinikovu trubku medzi nasavanie z nadrzky a cerpadlo ???? :palec
najdi si na netu někde motor citroenu CX. rezerva za motorem a nehřála se , a lhm taky ne
najdi si na netu někde motor citroenu CX. rezerva za motorem a nehřála se , a lhm taky ne
Konstruktér to tam nedal,takže to asi není potřeba.Nikdy jsem si ani na BéXu ani na Xantii nezaregistroval,že by to bylo nějak extrémně teplé!
Konstruktér to tam nedal,takže to asi není potřeba.Nikdy jsem si ani na BéXu ani na Xantii nezaregistroval,že by to bylo nějak extrémně teplé!
Na druhej strane niekedy mam pocit ze po dlhej ceste je auto viac houpave - mozno rozpalena LHM naopak kladne ovplyvnuje perovanie ;-D
Na druhej strane niekedy mam pocit ze po dlhej ceste je auto viac houpave - mozno rozpalena LHM naopak kladne ovplyvnuje perovanie ;-D