zdravim vsetkych BXakov uz dlho som ziadneho nestretol ale k veci musia byt vzadu na BX zasterky teda mozu ma fizli pokutovat ked ich nebudem mat ??? diky za odpoved
zdravim vsetkych BXakov :D uz dlho som ziadneho nestretol :D ale k veci musia byt vzadu na BX zasterky teda mozu ma fizli pokutovat ked ich nebudem mat ??? diky za odpoved :D
to ako vazne ale este ani jeden BX som nevidel so zasterkami v predu ale nevadi hlavne ze mozem zadne zhodit bo predosli makitel ich dopasoval z favorita a vyzeraju ohavne diky tief
to ako vazne ale este ani jeden BX som nevidel so zasterkami v predu ale nevadi hlavne ze mozem zadne zhodit bo predosli makitel ich dopasoval z favorita a vyzeraju ohavne :D diky tief :)
Aha tak mala oprava, vraj su povinne na zadnej naprave na autach do roku 2000 ale vraj to nikdo nekontroluje, ani na STK tak neviem
Aha tak mala oprava, vraj su povinne na zadnej naprave na autach do roku 2000 ale vraj to nikdo nekontroluje, ani na STK tak neviem :)
Nwn jak na SK,ale v CZ jsou povinné na autech ,která byla homologována s nima (byly na nich už z výroby)
Nwn jak na SK,ale v CZ jsou povinné na autech ,která byla homologována s nima (byly na nich už z výroby)