Zdravím tak mam tu taký problém neviem síce či to patrý sem ale myslím že to bude elektrikou. Mam Bxko 18 TZD a uberal som voľnobeh na čerpadle pretože som ho mal strašne vysoký no a nechtiac som brngol šrobuvakom do toho šrobika čo je vraj na zhasinanie ide s toho aj nejaky kabel no a odvtedy mi auto nejde naštartovať. To čidlo som vymenil ale nepomohlo to. 4o by tomu asi mohlo byť ďakujem za rady
Zdravím tak mam tu taký problém neviem síce či to patrý sem ale myslím že to bude elektrikou. Mam Bxko 18 TZD a uberal som voľnobeh na čerpadle pretože som ho mal strašne vysoký no a nechtiac som brngol šrobuvakom do toho šrobika čo je vraj na zhasinanie ide s toho aj nejaky kabel no a odvtedy mi auto nejde naštartovať. To čidlo som vymenil ale nepomohlo to. 4o by tomu asi mohlo byť ďakujem za rady
no podla mna si odpalil poistku cez ktoru je napajaný elektromagnetický ventil. odpoj z neho kabel a napoj cidlo napriamo na aku ak nastartujes chyba je v kabli ak nie ventil je v prdeli. pri zapnutom zapalovani by malo byt na kabli 12 V ak nie je tak hladaj chybu najskor v poistkach
no podla mna si odpalil poistku cez ktoru je napajaný elektromagnetický ventil. odpoj z neho kabel a napoj cidlo napriamo na aku ak nastartujes chyba je v kabli ak nie ventil je v prdeli. pri zapnutom zapalovani by malo byt na kabli 12 V ak nie je tak hladaj chybu najskor v poistkach:-))))
No ja som ten ventil menil a nejde to a na kábli pri zapnutom kľúčiku elektrika nie je a poistky to som pozeral ako prve ale všetky sú v poriatku. Vyskúšam to teda ešte na priamo zapojiť ďakujem za rady
No ja som ten ventil menil a nejde to a na kábli pri zapnutom kľúčiku elektrika nie je a poistky to som pozeral ako prve ale všetky sú v poriatku. Vyskúšam to teda ešte na priamo zapojiť ďakujem za rady
Takže operácia úspešne ukončená autíčko zase šľape chyba bola v kábli bol prepálený ešte raz diki za rady. A ešte jednu takú pod otázku po výmene čerpadla mi motor zmenil zvuk tak naostro to klepoce no a čerpadlo som už na dierach posunul koľko to šlo ale ešte by to pýtalo trochu doladiť že čim sa to šteluje
Takže operácia úspešne ukončená autíčko zase šľape chyba bola v kábli bol prepálený ešte raz diki za rady. A ešte jednu takú pod otázku po výmene čerpadla mi motor zmenil zvuk tak naostro to klepoce no a čerpadlo som už na dierach posunul koľko to šlo ale ešte by to pýtalo trochu doladiť že čim sa to šteluje
ked si nastavoval rozvod po vymene cerpadla mal si koleso cerpadla zaaretovane v prislusnej diere? to vyzera ze to mas posunute o zub. skontroluj si aretacie. zaaretuj zotrvacnik vacku a mal by ti pasovat aj otvor na cerpadle
ked si nastavoval rozvod po vymene cerpadla mal si koleso cerpadla zaaretovane v prislusnej diere? to vyzera ze to mas posunute o zub. skontroluj si aretacie. zaaretuj zotrvacnik vacku a mal by ti pasovat aj otvor na cerpadle:-))))