Není tam "kujva" doufám na té matici zvrchu levý závit??? Abych to nedokurvil..je to kujevsky utažené, nejde mrcha...i když se zapírám o ten imbus zvrchu.
Není tam "kujva" doufám na té matici zvrchu levý závit??? Abych to nedokurvil..je to kujevsky utažené, nejde mrcha...i když se zapírám o ten imbus zvrchu.
mne pretesnenie nepomoze moja piestnica sa rozhodla spachat ritualnu samovrazdu a praskla svina , a to si posledny mesiac nepametam ze by som jej dal daku supu od jamy alebo podobne
mne pretesnenie nepomoze moja piestnica sa rozhodla spachat ritualnu samovrazdu a praskla svina , a to si posledny mesiac nepametam ze by som jej dal daku supu od jamy alebo podobne
pěkně se nám to tu rozjíždí, je to normální , že převoďák uchází, když měnín čepy a povyjede, je to normál.Nevím už přesně , levá poloosa nekape ,pravá jo, když ju povytáhneš.Citroen nebo rencek, je to stejný.
Pošli mi email ,lakmus ,dáme řeč.potřebuješ to jak sůl
pěkně se nám to tu rozjíždí, je to normální , že převoďák uchází, když měnín čepy a povyjede, je to normál.Nevím už přesně , levá poloosa nekape ,pravá jo, když ju povytáhneš.Citroen nebo rencek, je to stejný.
Pošli mi email ,lakmus ,dáme řeč.potřebuješ to jak sůl:):-))))
Mišáku - v pohodě - tak je mi jasné, že poloosa povyjede, když se to celé vybulí - tím pádem to tolik gufero neutěsní - jen jsem se ptal Nejsem takový mechoš Dělám levou stranu - ale stejné by to bylo i naopak ...Jinak možná ICQ by bylo lepší - mám 431864747 ...JO, jinak tamty fóry s tou pístnicí - už je venku Už jsem přišel na to, že to nemusím celé kuchat Zítra bych si měl jet pro dva kousky - tak pak dám vědět, jak se podařila sborka...JO, jinak pozjišťuji další údaje, možná bych sehnal další kusy jetých pístnic - takže pokud bude zájem, dám tu echo... Zatím díky - ještě jedna otázka - můžu tam nalít PP80 do převodovky, nebo něco echt jinýho?
Mišáku - v pohodě - tak je mi jasné, že poloosa povyjede, když se to celé vybulí - tím pádem to tolik gufero neutěsní - jen jsem se ptal:) Nejsem takový mechoš:) Dělám levou stranu - ale stejné by to bylo i naopak:) ...Jinak možná ICQ by bylo lepší - mám 431864747 ...JO, jinak tamty fóry s tou pístnicí - už je venku:) Už jsem přišel na to, že to nemusím celé kuchat:) Zítra bych si měl jet pro dva kousky - tak pak dám vědět, jak se podařila sborka...JO, jinak pozjišťuji další údaje, možná bych sehnal další kusy jetých pístnic - takže pokud bude zájem, dám tu echo... Zatím díky - ještě jedna otázka - můžu tam nalít PP80 do převodovky, nebo něco echt jinýho?:)
je to v poho. lava strana ked povytiahnes poloos tak tecie olej. len pozor aby si nedodrbal gufero je to dost haklivekua a v ziadnom pripade pp80 lebo v zime tam nedas rychlost...treba 90ku! no vidis keby som to mal pred sebou tak diery mam v cajku za 30 mminut aj zena sa stazuje ze som rychlo hotovy xi xi xi!
je to v poho. lava strana ked povytiahnes poloos tak tecie olej. len pozor aby si nedodrbal gufero je to dost haklive:-))kua a v ziadnom pripade pp80 lebo v zime tam nedas rychlost...treba 90ku!:palec no vidis keby som to mal pred sebou tak diery mam v cajku za 30 mminut aj zena sa stazuje ze som rychlo hotovy xi xi xi!
Díky Hiero - jo jo, tohle už jsem někdy někde viděl...bylo by fajn, kdyby se tu tyhle "praktické" návody dávaly do Návodů a článků - opravy...Super...Snad seženu jinou pístnici - rychlejší výměna a pak případně budu řešit tady toto přetěsnění...Díky díky...pozn. - koule musí jít taky dolů? Asi jo...
Tieto veci ale su v navodoch Staci hladat, v navodoch je hroooomada zaujimavych informacii
Tieto veci ale su v navodoch :) Staci hladat, v navodoch je hroooomada zaujimavych informacii :)
ak mi ju zozenies za 500 budem ta neskutocne lubit
Ja som pred dvoma rokmi zhanal asi 2 dni a zohnal za 1000 obe a nebola to tak nemozna cena ...
Ja som pred dvoma rokmi zhanal asi 2 dni a zohnal za 1000 obe :) a nebola to tak nemozna cena ...
Přesně.Taky jsem sehnal dvě za litr.Ono to chce na vrakáčích a hlavně kde nemaj potuchy co to je.Než jsem je koupil,tak mi říkal že to jsou nějaký blbý tlumiče z citrona a myslel si jak jsem blbej že jsem mu za ně dal TOLIK peněz.Před výměnou pístnic skoro hned po natočení jsem byl téměř bez LHM-povolila přepad hadička.Po výměně jsem jezdil snad půl roku s prsklým přepadem-ani kapka nepřišla vniveč.
Přesně.Taky jsem sehnal dvě za litr.Ono to chce na vrakáčích a hlavně kde nemaj potuchy co to je.Než jsem je koupil,tak mi říkal že to jsou nějaký blbý tlumiče z citrona a myslel si jak jsem blbej že jsem mu za ně dal TOLIK peněz.Před výměnou pístnic skoro hned po natočení jsem byl téměř bez LHM-povolila přepad hadička.Po výměně jsem jezdil snad půl roku s prsklým přepadem-ani kapka nepřišla vniveč.
Jste žabaři - obě mám za 800 celkem... Ještě takový menší dotaz - potřebuji dolít trošku převoďáku, který unikl od poloosy, když jsem měnil pístnici - kudy? Zvrchu žádný otvor není (jak se tu píše, pod držákem baterky...), ze strany - od kola, myslel jsem, že tam je nějaká zátka - ale spletl jsem se - a pokud ano, tak kde? zespodu převodovky je plast.zátka, která za boha nejde sundat, ale nevím, zda je to zrovna ´místo na dolívání - je to skoro u spojky...
Jste žabaři - obě mám za 800 celkem...:) Ještě takový menší dotaz - potřebuji dolít trošku převoďáku, který unikl od poloosy, když jsem měnil pístnici - kudy? Zvrchu žádný otvor není (jak se tu píše, pod držákem baterky...), ze strany - od kola, myslel jsem, že tam je nějaká zátka - ale spletl jsem se - a pokud ano, tak kde? zespodu převodovky je plast.zátka, která za boha nejde sundat, ale nevím, zda je to zrovna ´místo na dolívání - je to skoro u spojky...:)
no sevas mam doma piestnice a donedavna este behali tak by mali este daco vydrzat len nevem ci sa ti oplati z takej dialky
no sevas mam doma piestnice a donedavna este behali tak by mali este daco vydrzat len nevem ci sa ti oplati z takej dialky
Zhora na prevodovke je taky plastovy smejd ktory sa odsrubuje, myslim 17tka ale uz nepamatam ... na prvom bxe som ho mal pod vrstvou bordelu. Teoreticky mozes vysrubovat cidlo spiatocky a naliat to tadial.
Zhora na prevodovke je taky plastovy smejd ktory sa odsrubuje, myslim 17tka ale uz nepamatam ... na prvom bxe som ho mal pod vrstvou bordelu. Teoreticky mozes vysrubovat cidlo spiatocky a naliat to tadial.
Tief mysle asi toto (viz červený koužek)Xanta to má stejné,tak jsem tímto místem po výměně spojky doléval oil.
Tief mysle asi toto (viz červený koužek)Xanta to má stejné,tak jsem tímto místem po výměně spojky doléval oil.
Přílohy: převodovka 1.bmp ( 3072054b ) -
piestnica som nezohnal zatial ani jednu , ale guli asi 20 . na sk asi mame akutny nedostatok
piestnica som nezohnal zatial ani jednu , ale guli asi 20 . na sk asi mame akutny nedostatok
este ideme pozriet jeden vrak , ak nesplasime tak sa ozvem a dako sa dohodneme
este ideme pozriet jeden vrak , ak nesplasime tak sa ozvem a dako sa dohodneme
aj ja mam nejake diely tak ak chces dohodneme sa a prides si vybrat tel. 0911024135
aj ja mam nejake diely tak ak chces dohodneme sa a prides si vybrat tel. 0911024135:palec
problem zahojeny , u p. Veronyho v Krupine sa nasla piestnica , odvtedy , mi to stieklo este raz lebo dakym zazrakom sa rozpojili hadicky na t kuse , a bonus mesiaca vymena brzdovych platniciek , lava strana zodrata po kov , a prava ako nova,samozrejme od roznych vyrobcov, myslim ze predchadzajuci majitel bol fajnsmeker, uz sa tesim na dalsie prekvapenia
problem zahojeny , u p. Veronyho v Krupine sa nasla piestnica , odvtedy , mi to stieklo este raz lebo dakym zazrakom sa rozpojili hadicky na t kuse , a bonus mesiaca vymena brzdovych platniciek , lava strana zodrata po kov , a prava ako nova,samozrejme od roznych vyrobcov, myslim ze predchadzajuci majitel bol fajnsmeker, uz sa tesim na dalsie prekvapenia
to zadne brzdy zvyknu ked su zasajrajtene, Verony este robi bxy? vravel ze s tym konci..
to zadne brzdy zvyknu ked su zasajrajtene, Verony este robi bxy? vravel ze s tym konci..
to boli predne brzdy , nie zadne , a neviem ci robi , ja som len od neho bral piestnicu
to boli predne brzdy , nie zadne , a neviem ci robi , ja som len od neho bral piestnicu