minulu sobotu som sa tocil okolo krcmi v Tek. Luzanoch a stali tam dve celkom slusne bx-ka a nakolko nam nefunguje mapa clenov tak sa chcem spytat ci sa tu nachadza niekto s mojho okolia
minulu sobotu som sa tocil okolo krcmi v Tek. Luzanoch a stali tam dve celkom slusne bx-ka a nakolko nam nefunguje mapa clenov tak sa chcem spytat ci sa tu nachadza niekto s mojho okolia:palec
14.09.2011 21:18 -
Re: 2 bx-ka v Tekovskych Luzanoch
yarik- a ty to odkial vies chodis sem casto? ak hej tak sa ozvi sadneme pokecame
yarik- a ty to odkial vies chodis sem casto? ak hej tak sa ozvi sadneme pokecame :palec
17.09.2011 08:17 -
do tek.luzian chodim na diely na xantušu .mam to kusok ,aktualne tam ma na predaj cervene bx teraz neviem ci GTi ci D
Pavol Bábela tam ma velkosklad citronov ,xm,bx,zx ale prevazne xantie, a novu c5
do tek.luzian chodim na diely :) na xantušu .mam to kusok ,aktualne tam ma na predaj cervene bx teraz neviem ci GTi ci D
Pavol Bábela tam ma velkosklad citronov ,xm,bx,zx ale prevazne xantie, a novu c5 :)
19.09.2011 20:26 -
nema to nahodou tam vonku v starom druzstve ak ano tak od tial mam sive BX vsak ked sem zase zavitas tak sa ozvi dame rec
nema to nahodou tam vonku v starom druzstve ak ano tak od tial mam sive BX vsak ked sem zase zavitas tak sa ozvi dame rec:palec
21.09.2011 08:40 -
ked on tam prakticky na bx uz skoro nic nema.. teda pokial nerozobral to GTi
ked on tam prakticky na bx uz skoro nic nema.. teda pokial nerozobral to GTi