Cavte BXaci chcem sa spytat da sa zamenit vstrekovacie cerpadlo z 1,9D na 1,7D ?? mam doma komplet cerpadlo lucas aj s prirubou, vstreky a trubky.
Cavte BXaci :D chcem sa spytat da sa zamenit vstrekovacie cerpadlo z 1,9D na 1,7D ?? mam doma komplet cerpadlo lucas aj s prirubou, vstreky a trubky.
Radsej bosch ako lucas a nic tym nezmenis ked to vymenis o moc lepsie to nepojde akurat to viac dymit kvoli bohatsej zmesi.
Radsej bosch ako lucas a nic tym nezmenis ked to vymenis o moc lepsie to nepojde akurat to viac dymit kvoli bohatsej zmesi.
Nevím jak nastavení ale pokud Lukas za Lukase tak nic dalšího,pokud bys měnil za Bosche tak i trubky a vstřikovače.
Ps s Boschem můžeš bez obav i RO,v tom je lepší
Nevím jak nastavení ale pokud Lukas za Lukase tak nic dalšího,pokud bys měnil za Bosche tak i trubky a vstřikovače.
Ps s Boschem můžeš bez obav i RO,v tom je lepší
No toho som sa bal ze bude davkovat viacej nafy nevadi
Este som sa chcel spytat ci neviete niekto ake tesniace podloykz idu pod vstreky na 1,7D ja som nasiel len tie velke medene ale nie som si isty ci niesu este dalsie priamo pod dyzou
No toho som sa bal ze bude davkovat viacej nafy :( nevadi
Este som sa chcel spytat ci neviete niekto ake tesniace podloykz idu pod vstreky na 1,7D ja som nasiel len tie velke medene ale nie som si isty ci niesu este dalsie priamo pod dyzou :nevim
Proto bych řekl,že budeš muset naštelovat.ať tam dáš lukase nebo "boše",ještě je alternativa ROTOdiesel budeš to muset seřídit.Jo teď jsem koukal na citroen service box a 1,7 tam má jen Bosche a Roto rozlišené dle vč ne dle rv .Viz odkaz : .link.
Proto bych řekl,že budeš muset naštelovat.ať tam dáš lukase nebo "boše",ještě je alternativa ROTOdiesel budeš to muset seřídit.Jo teď jsem koukal na citroen service box a 1,7 tam má jen Bosche a Roto rozlišené dle vč ne dle rv .Viz odkaz : http://service.citroen.com/docpr/ldp.do?cat=VP01&ldp=1CXB&lcdv=#ancreFonctionLvl3
No toho som sa bal ze bude davkovat viacej nafy nevadi
Este som sa chcel spytat ci neviete niekto ake tesniace podloykz idu pod vstreky na 1,7D ja som nasiel len tie velke medene ale nie som si isty ci niesu este dalsie priamo pod dyzou
ano je este jedna ziaruvzdorna priamo pod dyzou
ano je este jedna ziaruvzdorna priamo pod dyzou :-))))
nie je to pravidlo, ale zvyknu chybat! samo ze je lepsie pred montazou tam dat nove oni su totiz vypukle na jednu stranu a dotahovanim sa pritlacaju na celo trysky. no a vacsinou ich maju servisi co sa zaoberaju cerpadlami a tryskami a stoja par centov
nie je to pravidlo, ale zvyknu chybat! samo ze je lepsie pred montazou tam dat nove oni su totiz vypukle na jednu stranu a dotahovanim sa pritlacaju na celo trysky. no a vacsinou ich maju servisi co sa zaoberaju cerpadlami a tryskami a stoja par centov:-)
Diky moc no treba mi ich lebo cele vstreky az po tu medenu podlozku su od dechtoveho sajrajtu
Diky moc :D no treba mi ich lebo cele vstreky az po tu medenu podlozku su od dechtoveho sajrajtu :D
Diky moc no treba mi ich lebo cele vstreky az po tu medenu podlozku su od dechtoveho sajrajtu
no kua tak tam vobec neboli ked su zasrate a opalene. ked je tam ta podlozka tak je opaleny len maly kruzok v okoli ihly trysky. inak to auto ani nemohlo ist poriadne
no kua tak tam vobec neboli ked su zasrate a opalene. ked je tam ta podlozka tak je opaleny len maly kruzok v okoli ihly trysky. inak to auto ani nemohlo ist poriadne :-))
tak to mas pravdu po rovinke ide v pohode ale do kpca to neni nic moc no dufam ze do soboty to poyhanam skusacku na vstreky uy mam
tak to mas pravdu :D po rovinke ide v pohode ale do kpca to neni nic moc :D no dufam ze do soboty to poyhanam :D skusacku na vstreky uy mam :D