Zdeavim mam taky problemik nastartujem auto cerpadlo natlaci do regulatora ten pekne cvakne a asi po 5 sekundach sa ozve too hnusne sicanie pocut ze motor ja zatazeny taze cerpadlo tlakujeale ked otocim kolesami tak to hned prestane pustim volant a je to tu zase s sj regulstor nekedy cvakne po par sekundach na chvilku prestane a zase zacne a nekedy to pocut bez prestaky vazne neviem co to moze byt ci kocka ci regulator alebo mi dakde unika tlak do prepadu ?? ked niekto viete tak poradte bo nevem co uz mam robit diky moc
Zdeavim mam taky problemik nastartujem auto cerpadlo natlaci do regulatora ten pekne cvakne a asi po 5 sekundach sa ozve too hnusne sicanie pocut ze motor ja zatazeny taze cerpadlo tlakujeale ked otocim kolesami tak to hned prestane pustim volant a je to tu zase s sj regulstor nekedy cvakne po par sekundach na chvilku prestane a zase zacne a nekedy to pocut bez prestaky vazne neviem co to moze byt ci kocka ci regulator alebo mi dakde unika tlak do prepadu ?? ked niekto viete tak poradte bo nevem co uz mam robit diky moc :)
Ak sa to strati malinkym pootocenim volantu je to kocka. Co posilovac, neseka sa ?
Ak sa to strati malinkym pootocenim volantu je to kocka. Co posilovac, neseka sa ?
no niekedy mam pocit akoby sa trosku omeskaval ze ked otocim volantom citim ze zo zaciatku ide tazsie ale potom je to OK ale ked to pocut sycat tak ani nevipina regulator ale niekdy pocujem jak cvakne regulator tak uz nepocut nic a motor bezi bez zataze moze byt ze kocka stale posta tlak do prepadu a nenatlaci do regulatora preto nevipne??
no niekedy mam pocit akoby sa trosku omeskaval ze ked otocim volantom citim ze zo zaciatku ide tazsie ale potom je to OK :nevim ale ked to pocut sycat tak ani nevipina regulator ale niekdy pocujem jak cvakne regulator tak uz nepocut nic a motor bezi bez zataze moze byt ze kocka stale posta tlak do prepadu a nenatlaci do regulatora preto nevipne??
zdravím. Mám stejný problém s tím syčením. Stačí třeba malinko hrábnout po plynu a přestane. Co se s tím dá dělat? A to servo funguje úplně stejně. Občas na okamžik ztuhne ale jinak ok.
zdravím. Mám stejný problém s tím syčením. Stačí třeba malinko hrábnout po plynu a přestane. Co se s tím dá dělat? A to servo funguje úplně stejně. Občas na okamžik ztuhne ale jinak ok.
Ja mám ten istý problém. Je to kocka? Keď je pod nulou, čakám na zdvihnutie auta aj 10 minút. Točenie volantu je problematické, zasekne sa a musím silno točiť, potom preskočí, odpor zmizne.
Ja mám ten istý problém. Je to kocka? Keď je pod nulou, čakám na zdvihnutie auta aj 10 minút. Točenie volantu je problematické, zasekne sa a musím silno točiť, potom preskočí, odpor zmizne.